Kinderknutselactiviteit plus film bij Filmtheater De Fabriek

Kinderknutselactiviteit plus  film bij Filmtheater De Fabriek

Het is  tijd voor de leuke knutselactiviteit bij Filmtheater De Fabriek in Zaandam - gezellig knutselen en dan lekker naar de film!

Knutselactiviteit met kinderfilm in Zaandam

Elke zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Eens per maand wordt er op zondag voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. Om 13.00 uur start de activiteit en daarna begint de film om 14.00 uur. 

De film voor de knutselactiviteit van deze maand: Thomas de Stoomlocomotief!

Wat gaan de kinderen doen in Filmtheater De Fabriek?

Maximaal twaalf kinderen knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de hal en dat onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten zijn € 8,75 per kind inclusief knutselmateriaal, een hapje en een drankje én toegang tot de kinderfilm. Begeleiders betalen slechts € 6,25 voor de film. 

Het begint op tijd, zodat je genoeg ruimte hebt om jouw creatie zo mooi mogelijk te maken. De kids krijgen ook wat te drinken en iets lekkers, zodat ze vervolgens een fijn plekje kunnen uitkiezen in de filmzaal, waarna de kinderfilm van start gaat.

Wel even -uiterlijk een dag van tevoren - opgeven door een mailtje te sturen naar kinderfilmdefabriek@gmail.com! De aanmelding is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Door het beperkte aantal plekken kan het zijn dat de activiteit al volgeboekt is... dan volgende maand beter!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!