Kinderknutselactiviteit plus film bij Filmtheater De Fabriek

Vandaag is er weer zo'n leuke kinderactiviteit bij Filmtheater De Fabriek: gezellig knutselen en daarna lekker film kijken. 

Knutselactiviteit met kinderfilm in Zaandam

De film die gedraaid wordt is Jacob, Mimmi en de Pratende honden, dus dat is ook het thema van de knutselactiviteit.

Over de film Jacob, Mimmi en de pratende honden

Jacob woont in de stad en droomt ervan om net als zijn vader architect te worden. In eerste instantie heeft hij niet zoveel zin om bij familie te gaan logeren als zijn vader voor langere tijd op reis gaat. Zijn nichtje Mimmi is een dapper meisje met een grote mond en zijn oom is ervan overtuigd dat hij piraat is. Ze wonen in een buitenwijk. De kinderen leren elkaar echter steeds beter begrijpen en met een groep pratende honden, smeden ze samen plannen om hun prachtige park te redden uit de handen van een projectontwikkelaar. Kleurrijke en levendige animatiefilm in de geest van Pluk van de Petteflet.

Meedoen in Filmtheater De Fabriek?

De kosten zijn € 2,50 per kind voor knutselen, drinken én een zakje chips. Wel even -uiterlijk een dag van tevoren - opgeven door een mailtje te sturen naar kinderfilmdefabriek@gmail.com! De aanmelding is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Door het beperkte aantal plekken kan het zijn dat de activiteit al volgeboekt is... dan volgende keer beter!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!