Er is weer veel leuks te doen in de herfstvakantie bij Archeologiecentrum Huis van Hilde! Doe mee met de workshops, bezoek de pop-up bunker of ga als een echte archeoloog aan de slag bij de ArcheoHotspot! 

Hildes Tour door de tijd

Dagelijks een leuke rondleiding voor het hele gezin door het museum.


ArcheoHotspot

Help mee als een echte archeoloog met het uitzoeken van echte vondsten.


Minecraft-Workshop ‘Bouw een bunker’

Speel jij graag met Minecraft? En heb je een grote fantasie? Geef je dan op voor deze Minecraft-Workshop ‘Bouw een bunker’. Geschikt voor kids van 9 tot en met 14 jaar.

Meer informatie


Maak kunst met een aardappel – workshop

Wat heeft een aardappel met kunst te maken? Neem een aardappel mee naar deze activiteit en ontdek het samen met je kinderen! In Huis van Hilde start deze activiteit, waar de kinderen eerst een eigen ontworpen stempel gaan maken van de aardappel. Geschikt voor kids van 4 tot en met 10 jaar. 

Meer informatie


Pop-Up Kunstbunker

In het dorp van Castricum is er de hele maand een heuse Pop-Up kunstbunker te bezoeken. In deze expo leer je over de geschiedenis van de echte kunstbunker die nog steeds in de duinen van Castricum ligt. De Pop-Up is in de vakantie open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11-17 uur en is te vinden op de Dorpsstraat 58, in het dorp van Castricum (10 min lopen van Huis van Hilde).

Volg je Go-Kids regio Alkmaar al op Facebook?