Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam

Elk seizoen zijn er in het Zaantheater natuurlijke prachtige, grappige, ontroerende en vrolijke theatervoorstellingen voor de jeugd te zien.

Maar er is veel meer te beleven. Bij elke voorstelling organiseert de Theatertroep speciale activiteiten voor jonge bezoekers. Van schatzoeken tot knutselen en nog veel meer. Er zijn TheaterReporters op veel scholen in de Zaanstreek en je kunt ook heel leuk je verjaardag in het Zaantheater vieren.

Kindervoorstellingen in het Zaantheater

Houd de agenda van Go-Kids Zaanland in de gaten - dan mis je al die leuke kindervoorstellingen niet! Door je in te schrijven voor de KidsTips van Go-Kids Zaanland zie je ze ook in je mail nog een keer langskomen om je te helpen herinneren. Op Facebook geeft Go-Kids zelfs af en toe kaartjes weg voor de jeugdvoorstellingen in het Zaantheater.

Zaantheater = kindvriendelijk theater

Het Zaantheater werd door de ANWB Explorers uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke theater van Nederland. ANWB Explorers zijn de jeugdleden van de ANWB, die echt alles onderzoeken. Een jaar lang inspecteerden zij, in samenwerking met www.cultuurbarbaartjes.nl, welke theaters Explorer-proof zijn. De theaters werden beoordeeld op allerlei vlakken, zoals: zaten de stoelen lekker, was het personeel aardig en waren er speciale extra activiteiten voor kinderen? Ook kregen de theaters een cijfer. Het Zaantheater heeft gewonnen met een 8,7 gemiddeld!

50% last-minute korting

Ben jij een lastminute beslisser als het om theater gaat? Ook daar kun je wellicht je voordeel uit halen! Vanaf een halfuur voor aanvang van de voorstelling - bij niet uitverkochte voorstellingen - krijgen jongeren tussen de 12 en 30 jaar 50 % korting. Ideaal dus als je een jonge ouder bent :). Kijk voor meer informatie op de website van het Zaantheater.

Fotograaf: Bart Homburg

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor