Uit eten met kinderen in Twente

Gezellig uit eten met je gezin of hele familie, doe je in een restaurant waar je kinderen van harte welkom zijn. In deze restaurants kunnen de kids zich goed vermaken en lekker eten!

Pannenkoekhoes de Stroper

Pannenkoekhoes de Stroper in de Lutte is een sfeervolle pannenkoeken restaurant met een leuke knusse, gezellige sfeer. Kids krijgen een kleurplaat aan tafel maar er is ook een leuke speelhoek in de stijl van een boswachtershuisje. Buiten is een speeltuin met trampoline en klim toestel. Vanaf het terras heb je zicht op de speeltuin. Je kunt hier heerlijke pannenkoeken eten met zeer veel diversen soorten beleg. Zoet, hartig en de specialiteiten genaamd 'op strooptocht" Het kindermenu...de kleine stropertjes bestaat uit een keuze van 6 verschillende pannenkoeken en een menu met patat. Bij elk stropertjes menu zit een leuke verrassing.

Tip: Vanaf dit restaurant vertrekken leuke wandelroutes. Bijvoorbeeld de OERRR tocht. Speciaal voor kinderen.

Familierestaurant de Troubadour

Familierestaurant de Troubadour is onderdeel van Recreatiepark 'n Kaps in Tubbergen. Hier kun je zowel met mooi als met slecht weer terecht. In dit familierestaurant kun je heerlijk eten en lunchen. Er is een grote buitenspeeltuin met air-trampoline, een interactieve Sona, een groot klim en klautertoestel, schommels en nog veel meer gave toestellen. Vanaf het terras heb je volledig overzicht op de speeltuin, wel zo handig! Binnen is een binnenspeeltuin met klimkooi en ballenbak. Wist je dat ze hier elke zondag een brunch aanbieden? Iedere zondag wordt er van 10.30 - 13.30 uur een uitgebreid brunchbuffet geserveerd. Leuk als je gezellig met familie of vrienden wilt bijkletsen!

Vakantie tip: De kids eten voor slechts €2,50 mee op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal is dé foodbelevenis in Enschede. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers negen verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen. De Twentsche Foodhal is een belevenis voor het hele gezin. Iedereen kan zelf kiezen bij welk restaurant hij/zij eten besteld. De keukens bieden meer dan voldoende keuze voor kleine smulpapen. En vervelen is er niet bij: ze hebben binnen een mooie ruime speelhoek en ook buiten is er een speelgelegenheid.

Lees hier meer over de Twentsche Foodhal

 

Boscafe Lemeleresch

Laagdrempelig en puur! Verborgen aan de voet van de Lemeler- en Archemerberg vind je het Boscafé De Lemeler Esch. Het is een superleuke start- of finishplek voor wandelingen en/of fietsroutes.  Eerst lekker wandelen, en daarna genieten van een heerlijk kopje kofie en chocolademelk voor de kids met heerlijke zelfgemaakte taart!

Of even lekker lunchen van de uitgebreide lunchkaart of dineren met verse pannenkoeken met meel van Molen De Lelie, eieren van Schuttert uit Ommen en Spek van ’t Schuurtie uit Lemele. 

Let op. Tijdens de vakantie alleen geopend voor de dagkaart. Tot 17:00 uur. 

Er zijn nog veel meer kindvriendelijke restaurants in Twente. Je vindt ze hier. 

 

 

 

Log In