Frans op den Bult
Hengelosestraat 6 , 7561 RT Deurningen

Denk jij dat Frans op den Bult een echt Truckers restaurant is?

Dat klopt, maar het is door de zeer uitgebreide kaart die gedurende de hele dag te bestellen is en de snelle keuken ook heel erg geschikt voor gezinnen! Van pannenkoek tot uitsmijters, van bami tot broodjes hagelslag, van hamburgers tot pasta's. Je kunt het zo gek niet bedenken! Ze hebben zelfs een leuke speelruimte voor kids ingericht en een leuke kindermenukaart. 

Bij Frans op den Bult organiseren ze leuke activiteiten in hun wandelbos voor kinderen. Een speurtocht met iedere periode weer een ander thema.

Het restaurant ligt ook nog eens super centraal aan de A1 met een grote parkeerplaats naast de deur, waardoor het heel goed combineert met een dagje uit. Hier is iedereen welkom en dat ervaar je als je aanschuift!

Lekker en goed eten voor een scherpe prijs

Het restaurant staat vooral bekend om zijn zeer uitgebreide kaart, inclusief een uitgebreide kinderkaart. Als ook om de royale porties die goed van smaak zijn. Restaurant Frans op den Bult biedt volop ruimte met 248 zitplaatsen en wordt bezocht door de meest uiteenlopende mensen zoals gezinnen, zakenmensen, dagjesmensen en truckers.
Het restaurant beschikt over een groot buitenterras met ruim 60 zitplaatsen en een heerlijk overdekt verwarmd terras met plaats voor circa 40 personen. 
 

Ontbijtbuffet op zondag

Iedere zondag staat er bij Frans op den Bult ’s ochtends een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Je hoeft alleen maar aan te schuiven! Om zeker te zijn van een plekje verzoeken zij je tijdig te reserveren. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen want het buffet staat elke zondagochtend voor je klaar van 08.00 – 11.30 uur. De prijs van het ontbijtbuffet is € 12,50 p.p. Voor kinderen van 4 – 11 jaar betaal je € 4,95 per kind en kinderen van 0 – 3 jaar ontbijten gratis. 
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor