Oyfo Techniekmuseum

Oyfo is een interactief Techniekmuseum. In dit museum kom je allerlei interessante grommende en ronkende machines tegen. Je kunt zelf machines in beweging zetten en coole games spelen. Of leuke dingen bouwen met technische Doe-pakketjes. 

Kunst en techniek voor het hele gezin.

Doemiddagen

Tijdens iedere schoolvakantie kun je in het Techniekmuseum technische Doepakketjes maken! Je kunt met het door jou uitgezochte pakketje aan de slag in één van de Doe-lokalen op de 2e verdieping. Hier kun je het pakketje onder deskundige begeleiding in elkaar zetten.

Je kan tijdens de Doemiddagen in de zomervakantie kiezen uit Houtbranden, Glas graveren, een button maken of een sleutelhanger maken.

Aanmelden voor de Doemiddag en het aanschaffen van een doepakketje kan aan een aparte balie bij binnenkomst in het museum. Hier hebben ze  een overzicht van de verschillende activiteiten en de tijden die daarbij horen. Er is per activiteit een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De prijs varieert van €0,50 tot €3,50. Je hoeft je dus niet online aan te melden voor de Doemiddag. 

Reserveer wel even online een ticket voor jouw bezoek aan het museum