Bentheimerstraat 25, 7587 ND De Lutte

Pannenkoekhoes de Stroper

Hoi, Ik ben De Stroper

Weet je wat ik het liefst eet?

Pannenkoeken met stroop! Soms nodig ik mijn

dierenvrienden uit om mee te eten.

Ik begin gewoon te bakken, dan ruiken de dieren

in het bos vanzelf dat de pannenkoeken bijna

klaar zijn. Ze rennen zo hard als ze kunnen naar

mijn Pannenkoekhoes.

Kom jij ook een keer pannenkoeken eten?

Pannenkoekhoes

In dit gemoedelijk pannenkoekhoes kun je heerlijke pannenkoeken eten. In dit kindvriendelijke restaurant zijn kinderen van harte welkom. Er is een uitgebreide kinder kaart met een leuke verrassing per menu. Voor de kids die niet zo dol zijn op pannenkoeken, zijn er ook frietjes te bestellen.

Buiten is een kleine buitenspeeltuin die netjes afgesloten is, zodat de kids er veilig kunnen spelen en de ouders vanaf het kindvriendelijke terras toe kunnen kijken. Er is een speelhuisje met glijbaan, trampoline en picknick tafel. Binnen is een leuke speelhoek. Met speelgoed voor jongens en meisjes.

Wandelen met kinderen

Het pannenkoekhoes ligt aan de rand van het bos. En daarom ideaal te combineren met een heerlijke wandeling vooraf. Er vertrekken wandeltochten vanaf het pannenkoekhoes. Waaronder 2 kindvriendelijke wandeltochten van Natuurmonumenten Twente. Het Dassen Hendrik pad. Een leuke route van 4,1 km. De route is aangegeven op het wandelnetwerkbord op de parkeerplaats. Ook kun je ze uitprinten via de website van Natuurmonumenten.

Een nieuwe route is de Tocht van OERRR. Deze wandeltoch is slechts 2 km lang en daardoor perfect om ook met jonge kids te wandelen. De route haal je bij het pannenkoekhoes. Het boekje dat je ontvangt staat vol met weetjes over de natuur en de omgeving. De route is bewegwijzerd met groene OERRR bordjes en daardoor door de kids zelf te volgen. Je komt 7 nummers onderweg tegen. Elk nummer komt overeen met een opdracht of weetje in het boekje.

Het route boekje kost voor leden van Natuurmonumenten 2,50 en voor niet leden €5,00. Na afloop krijgen de kids een glas ranja bij Pannenkoekhoesde Stroper.

Ook is het mogelijk om een fietstocht te maken. De auto kun je gratis parkeren op de parkeerplaats van het pannenkoekhoes.

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor