Hoofdstraat 9, 7561 AB Deurningen.nl

Kom genieten op het beste terras van Overijssel! 


Eerst lekker ontbijten en dan op de pedalen. Wandelen kan natuurlijk ook, want Pelle’s vormt het start- en eindpunt van vele mooie tochten. 
Bij Pelle’s eten en drinken in Deurningen staan ze 7 dagen in de week vanaf 9 uur voor je klaar. Met een ruim assortiment aan dranken en heerlijke gerechten is het zeker de moeite waard om eens langs te komen. Ontbijten, lunchen, borrelen, dineren of gewoon heerlijk genieten van een ijscoupe het kan allemaal in het hartje van Deurningen! 
Voor de kids is er genoeg vertier om zich te vermaken! Met een heus jungle plein en een speeltuin naast de deur hoef je daar niet meer achteraan!

Een bierrestaurant waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren, een indoor speeljungle mét klimwand voor kinderen, een zonnig terras én een chocolaterie met ijssalon in 1 horeca locatie. Dat klinkt als te mooi om waar te zijn. Maar Pelles in Deurningen heeft het!

Even een kopje koffie en lunchen met vriendinnen of een wat uitgebreider diner met je gezin. Het is hier allemaal mogelijk. Er zijn zalen beschikbaar voor de grotere groepen die iets te vieren hebben, er is een gezellige binnentuin en vanaf eind maart 2021 is er een volledig nieuw gebouwde chocolaterie met ijssalon geopend. In deze nieuwbouw bevindt zich ook een heel fraai ingerichte jungle room. Met glijbaan, houten speelhuisjes, klimwand en niet te vergeten playstation voor de wat oudere kinderen.

In de zomermaanden staat er ook regelmatig een heus Pelle's springkussen op het grasveld voor de kinderen klaar. Succes gegarandeerd! 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor