Veldhoflanden 17, 7543 TD Enschede

Ze bestaan al sinds 1947, maar sinds maart 2023 is er nogal wat veranderd. De naam 'IJssalon Heinink' dekte de lading niet meer en ook de locatie waar Monique met al haar heerlijkheden gevestigd was, is gewijzigd.
Bakker IJs Heinink is gevestigd aan de Veldhoflanden, Winkelcentrum het Stroink. 

"Zelfde service, groter assortiment!"

Bakker IJs Heinink

Een echt familiebedrijf! Je kunt even langslopen voor een hoorntje op de hand, overheerlijke ijscoupe of goede kop koffie. Het hart van het bedrijf is het ambachtelijk in eigen keuken bereide ijs in alle kleuren en smaken. Ook kun je bij Heinink terecht voor heerlijk belegde broodjes. Een gezellige locatie om even neer te strijken!

IJssalon Heinink

IJs

Ambachtelijk bereid ijs in alle kleuren en smaken. De traditie is van generatie op generatie doorgegeven. In de receptuur is al die tijd nauwelijks iets veranderd. Het ijs wordt nog steeds ambachtelijk met zoveel mogelijk natuurproducten bereid. Aan de ‘good old’ klassiekers als citroen, hazelnoot en stracciatella worden regelmatig nieuwe smaken toegevoegd. Want in haar ‘smaaklaboratorium’ experimenteert Monique graag met nieuwe smaken en toepassingen. Pinda roomijs met melkchocolade, Oreo ijs en macarons, om maar eens wat te noemen...hoe lekker klinkt dat!

Lunch

Voor een belegd broodje onderweg of voor een broodje in de lunchroom kun je lekker aanschuiven. Ze bieden belegde broodjes met zalm, tonijn, filet, carpaccio of een gebakken ei. En speciaal voor de kids kun je een broodje hagelslag, pindakaas of nutella bestellen.

Meer dan een ijssalon!

Je kunt bij Bakker IJs Heinink voor nog veel meer terecht! Brood, banket, hartigheden, maar ook voor het bestellen van jouw verjaardags- of bruidstaart ben je bij Monique aan het juiste adres. Daarnaast heeft de huidige locatie een ontzettend gezellig ontbijt- en lunchgedeelte dat ook enorm geschikt is voor high teas, workshops en feestjes!

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Horeca aanwezig
  • Indoor