Zomervakantie 2021 - zes weken vakantie voor de kinderen! Ga jij een deel van die tijd op reis of blijf je toch nog even thuis met alle corona-gedoetjes? De tijd die je doorbrengt in het Gooi wil je natuurlijk opleuken met gezellige uitjes met je gezin. Gelukkig hebben wij de nodige tips voor je om leuke dingen te gaan doen met de kids!

Voetbalkampen in Hilversum

Eén uitje? Waarom niet meerdere dagen lekker bezig zijn en dan zónder papa en mama? Als jouw zoon of dochter van voetbal houdt is een Ubuntu Voetbalkamp een perfect plan voor de eerste vakantieweek. Ja, de éérste week ... dus heel snel aanmelden dan!

Voetbalkamp Ubuntu in Hilversum

Klimmen in Baarn / Hoge Vuursche

Cool klimmen tussen de bomen, dát is een perfect vakantie-uitje met kinderen die groot en stoer genoeg zijn om te gaan klimmen. Het kan geweldig bij Klimbos Gooi-Eemland, tussen Baarn en Hoge Vuursche.

Toffe activiteiten in Loosdrecht

Zo fijn dat de Avontuurfabriek ook weer open is... daar in Loosdrecht kun je kiezen uit zóveel toffe activiteiten voor jong en oud:

 • airsoft
 • levend tafelvoetbal
 • funny voetbal
 • fluorgolf
 • oxboard
 • led bowlen
 • lasergame
 • karten
 • bioscoop

LED karten bij Avontuurfabriek Loosdrecht

Voor de jongere kids hebben ze bovendien het heerlijke indoor speelparadijs Spelekids!

Indoor speelparadijs Spelekids in Loosdrecht

Coronel FUN in Huizen

Nog zo'n geweldige plek voor stoere activiteiten: Coronel in Huizen! Wat je daar kunt doen?

 • Karten (ja tuurlijk, het is Coronel!)
 • Lasergamen
 • Klimmen in het indoor klimbos
 • Glow midgetgolf
 • Zombies verslaan in de gloednieuwe VR Arcade

Greenjoy WINACTIE

Terug naar buiten - het is tenslotte zomervakantie... ga lekker varen! Huur een sloep bij Greenjoy in Loosdrecht en geniet met je gezin van een uitje op het water. 

Nog mooier: je kunt 2 uur sloephuur winnen met onze WINACTIE!

Greenjoy sloep huren in Loosdrecht

Speel een Nature Game

Ken je de Nature Games al? Daarmee kunnen de kids tijdens een heerlijke wandeling door de natuur toch met hun favoriete hobby... gamen... bezig zijn. Wél een game waarmee ze van alles bekijken in en leren over de natuur - je kunt 'm spelen met heel veel verschillende routes op de Veluwe.

Nature Games op de Veluwe

Museum van de 20e eeuw in Hoorn

Ook een perfect plan voor in de zomervakantie: een bezoekje aan het Museum van de 20e eeuw in Hoorn. Dat is altijd al een heerlijk museum vol herkenning (voor jou) en verbazing (voor de kids) - en nu lopen er twee toffe expo's voor het hele gezin: Jan, Jans en de Kinderen 50 jaar én Kijkbuiskinderen - 70 jaar KinderTV. Wanneer gaan jullie?

Kijkbuiskinderen - 70 jaar KinderTV - Museum van de 20e eeuw in Hoorn

Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

En als je dan tóch naar Westfriesland kijkt... dan is het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen een absolute must-see! Daar is het de hele zomervakantie superleuk met allerlei speciale kids activiteiten, en er zijn twee speciale weekenden: het Op & Top NL weekend op 11 & 12 juli en het Maritiem Weekend op 14 & 15 augustus.

Zomervakantie in het Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Overnachten in Westfriesland

Wil je allebei doen, het Museum van de 20e eeuw én het Zuiderzeemuseum? Waarom zou je dan niet ook overnachten in Westfriesland? 

Overnachten in Westfriesland

Verken Noord-Holland

We hebben met de Noord-Hollandse Go-Kids regio's een aantal handige overzichten van uitjes in de provincie gemaakt. Kijk maar eens even:

Ook cool: een uitgebreid overzicht van familie-uitjes in Noord-Holland dat we mochten maken voor de ANWB!

... of de rest van Nederland

En waarom zou je stoppen bij de grenzen van Noord-Holland? Er is nog zoveel meer te beleven in ons mooie land! Misschien ga je wel vakantie vieren op een heel andere plek in Nederland... gelukkig zit Go-Kids inmiddels bijna overal:

Go-Kids regio's in Nederland

Kies je regio