DierenPark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen

In DierenPark Amersfoort klauteren kinderen boven, tussen en onder de dieren. Ze hoeven in het dierenpark niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glijden langs de hyena’s, varen tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop! 
Kinderen ontdekken op een avontuurlijke manier de natuur. 

Wij bezochten deze prachtige kindvriendelijke dierentuin. Lees onze ervaring in de blog. 
Dagje DierenPark Amersfoort

Ontmoet de dieren

In DierenPark Amersfoort lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger en hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle in De Nacht. Ondertussen krioelt het van de amfibieën, reptielen, insecten in het Honderdduizend Dierenhuis.

 DierenPark Amersfoort Educatie

Dinobos

De stoere avonturiers ontdekken in het Dinobos levensgrote dino’s. Ontdek welke dinosaurussen miljoenen jaren geleden op aarde leefden door een reis terug in de tijd te maken. Maar pas goed op! Onheil ligt op de loer…

Dinobos

Dinobos-DierenPark-Amersfoort

75 jaar DierenPark Amersfoort

In het bos van Dierenpark Amersfoort valt veel te ontdekken. Het is een unieke beleving voor de hele familie. Tijdens een dagje uit beleef je met je opa, opa, mama, papa en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met de dierbewoners en vier in 2023 hun 75e verjaardag mee!
DierenPark Amersfoort ontdek je midden in het land, midden in het bos!

DierenPark Amersfoort

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor