Kom ook naar het leukste voetbalkamp van Hilversum! Heerlijk 2 dagen lang voetballen tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in de herfstvakantie.

Voetbalkamp in de herfstvakantie

Tijdens het Ubuntu Voetbalkamp in Hilversum in de herfstvakantie van 2021 draait het om lekker voetballen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer.

Ubuntu Voetbalkamp in Hilversum in de Herfstvakantie 2021 2 dagen

Het voetbalkamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport to Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen.

Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel. Het Ubuntu Voetbalkamp in de herfstvakantie is voor kinderen van 4 t/m 14 jaar.

Ubuntu Voetbalkamp in Hilversum

Het Ubuntu Voetbalkamp in de herfstvakantie is voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Voor de kids van 4 t/m 6 jaar is het een speciaal Ubuntu FC Jungle Voetbalkamp.

Ze zijn 2 dagen lang heerlijk met voetbal bezig, en natuurlijk met ze ook andere leuke sporten en activiteiten. Er wordt gewerkt met een thema, dat is deze keer FIFA 22. 

Lunch, snacks en tussendoortjes worden verzorgd tijdens deze toffe kampdagen van 9.00 tot 16.00 uur!

Schrijf nu in!