Voorjaarsvakantie 2021

Het is voorjaarsvakantie en de kinderen zijn vrij. Wat gaan jullie doen met de kids? Wil je eropuit in eigen land? Wij hebben wel een aantal leuke overnachtingstips voor nu of later in het jaar (KIJK HIER) . Of blijven jullie in en om het huis. Ook dan is er ondanks corona genoeg te beleven. Wij geven je in dit blog een aantal tips.

Qualitytime met kinderen

Omdat we toch meer thuis zitten dan anders hebben we een oud blog bovengehaald en vernieuwd: onvergetelijke momenten met je kind. Meer dan 50 tips voor onvergetelijke momenten die je met je kind(eren) kunt beleven. > Naar de onvergetelijke momenten met je kind.

Wandelen met kinderen

Een gratis uitje, dat gezond is en nog leuk ook! Om jullie wandeling nog leuker te maken hebben we allerlei tips. Hoe je het beste je route kiest, welke apps leuk zijn om te downloaden voordat je gaat en uitleg van Geo-cachen met kinderen. Dat en meer lees je op onze pagina's over wandelen met kinderen. > Naar de pagina's over wandelen. 

Moestuinieren met kinderen

Kinderen vinden het vaak erg leuk om te zien hoe planten groeien maar ook hoe kruiden en groenten groeien. Een moestuin aanleggen is een leuk project om samen met kinderen te doen.  Het kan in de achtertuin maar ook op het balkon en het is makkelijker dan je denkt!  Kijk hier

Samen spelletjes spelen

Houdt jouw kind van spelletjes? Dan hebben we wel wat voor je. We hebben namelijk een overzicht met wel 20 leuke spelletjes om binnen te spelen, met of zonder ouders. > Bekijk de 20 leuke binnenspelletjes hier. 

Ook hebben we een uitgebreid overzicht met de leukste gezelschapsspellen om met kinderen te spelen. Ga je voor 30 Seconds Junior, Cluedo, of misschien wel Virus...? > Bekijk het overzicht met bord- en gezelschapsspellen. 

Online uitjes met kinderen

Online naar een pretpark en met 3D bril op de achtbaan in! Hebben jullie het al gedaan? Hier was het een hit KIJK HIER VOOR ONZE TIPS 

En weet je dat heel veel Nederlandse Musea ook een online kinderprogramma hebben. KIJK HIER VOOR ONLINE MUSEUM TIPS

We hebben op onze website nog veel meer uitstapjes staan waar je ook nu, met coronamaatregelen, een hele leuke tijd met de kinderen kunt beleven. Kijk wel altijd even bij de aanbieder zelf naar de laatste maatregelen-update, en om te reserveren. > Bekijk alle uitstapjes. 

Coronaproof trakteren

Hebben jullie een jarige in huis? In deze tijd mogen kinderen niet de normale verjaardagstraktaties uitdelen aan klasgenoten. Bijna alle scholen schrijven voor dat het verpakte coronaproof traktaties moeten zijn.  Inmiddels hebben wij al bijna een jaar ervaring met trakteren in deze rare tijd en we hebben dan ook een leuke lijst met coronaproof traktaties voor jullie gemaakt.  KIJK HIER VOOR VERPAKTE TRAKTATIE TIPS