Yihaa, wij zijn MEGA-enthousiast. En dan niet voor onszelf, maar voor jullie! Wij mogen namelijk iets heel tofs verloten onder onze volgers, alleen in de regio Rotterdam. Woon jij in onze regio (ergens tussen Goeree-Overflakkee, Delft en Gorinchem, dus ook de Drechtsteden vallen hierin), volg je ons op Facebook en zou jij wel een nachtje weg willen naar een familiehotel dichtbij de Efteling en de Loonse en Drunense Duinen? Lees dan verder!

Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel

Hier gaat het dus om: het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel. Dit is een supermooi familiehotel, zo'n 500 meter lopen van de Efteling, met allemaal kamers waarin je met kinderen kunt verblijven. Wacht, neem even de tijd om het hotel in je op te nemen;

Hier kom je dus binnen, met je gezin natuurlijk. Zie je dat?  Je mag hier jezelf zijn, net zoals thuis! 

Met een beetje geluk zit het weer mee, en kunnen jullie lekker een drankje doen op dit romantische dakterras. Willen jullie liever binnen vertoeven? In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. Verder is er tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart tafeltennis voor de gasten!

Dit is een voorbeeld van de slaapkamers. Mooi toch? Zie je jullie hier al slapen? Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin. 

restaurant familiehotel 

Na een heerlijke nacht met zijn allen in een van de familiekamers schuif je hier aan voor het ontbijt. 

Oké, nu heb je dus een idee waar je voor meedoet. We gaan er van uit dat je direct wilt weten wat en hoe je kunt winnen, dus hier komt ie:

Win een overnachting voor maximaal 5 personen in het GuestHouse Hotel

Anders dan bij de vorige keer, verloten we dit keer de overnachting echt alleen maar in de regio Rotterdam. Je maakt dus 24 keer meer kans om te winnen. En dat gaat als volgt:

  • De win-actie vindt plaats op de Facebookpagina van Go-Kids regio Rotterdam. Om te winnen like je het bericht op Facebook en laat je in de reacties zien hoe blij jullie zouden zijn als je wint. Dat mag met een emoticon, maar een GIF-je vinden we nog leuker. Zo hebben wij ook nog plezier aan deze actie :) 
  • Het bericht delen mag, graag zelfs!
  • Op 29 oktober 2020 maken we de winnaar bekend. We selecteren één random winnaar uit alle deelnemers. (heel veel liefde voor mensen die vervelende dingen hebben meegemaakt, maar we gaan er niemand door voortrekken)
  • De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt voor maximaal 5 personen.
  • Boeking is op basis van beschikbaarheid (feestdagen uitgezonderd) en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2020

Voor meer informatie over het hotel kijk je op de website van GuestHouse Hotel

Meedoen? Tuurlijk! Ga meteen naar Facebook! Heb je geen Facebook maar wil je toch graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar rotterdam@go-kids.nl . We willen natuurlijk iedereen gelijke kansen geven, ook de bewuste Facebook-ontwijkers. Natuurlijk verwachten we dan wel ook wat blije gezichtjes in de mail he, of een gedichtje ofzo ;) 

Hotel boeken met korting

Kun jij je vinden in onderstaande uitspraken? 

  • Kun je niet wachten tot 29 oktober?
  • Win je toch nooit iets (I feel ya)?
  • Ga je gewoon een tweede keer genieten als je toch wint?
  • Houd je van korting?

Je kunt het hotel boeken met korting, als je dat via Go-Kids doet. Bij onze deals staan twee kortingsacties, waarmee je 10 of 15% korting krijgt op je verblijf. Check de kortingsacties hier. 

Wat doe je hier nog?

Je bent bij het einde van de uitleg over de win-actie gekomen. De hoogste tijd dus om naar Facebook te gaan, want door hier te blijven hangen ga je niet winnen. 

SUCCES!