We hebben weer heel veel nieuwe volgers bij Go-Kids. Echt super gaaf! Daarom is het wel weer eens tijd om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Lilian en ik ben het gezicht achter Go-Kids regio Den Bosch én Go-Kids regio Nijmegen. Ik woon in Heesch met mijn man Willem, onze dochter Rosalie en sinds kort is daar onze zoon Aron bij gekomen.

gezin, zoon, zwanger, zwangerschap, baby, geboorte, bevalling, familie

Nieuwe liefde!

Het afgelopen jaar is het iets rustiger geweest bij Go-Kids en dit komt natuurlijk in eerste instantie door de Corona crisis, maar ook door mijn zwangerschap. Deze is namelijk niet helemaal vlekkeloos verlopen. Met 29 weken werd een familieweekendje in Limburg namelijk verlengt met een bezoek aan het Maastricht UMC+. Onze kleine jongen was iets te enthousiast en wilde ons graag al verrassen met zijn komst. Gelukkig hebben ze in het ziekenhuis dit weten te voorkomen. Ook met 32 weken heeft hij weer een goede poging gedaan (op onderstaande foto zie je nog mijn blauwe plek van het infuus🙈), maar gelukkig is hij uiteindelijk "pas" na ruim 35 weken zwangerschap ter wereld gekomen. Na een weekje in het ziekenhuis in Uden mocht hij mee naar huis en konden we genieten van ons nieuwe gezinnetje van vier (of vijf met de hond erbij 😉). 

gezin, zwangerschap, zoon, broertje, zus, kinderen, kids

2021 here we come! 

Nu het nieuwe jaar is begonnen is het tijd voor een nieuwe start. Ik sta weer te popelen om actief op zoek te gaan naar de leukste en meest kindvriendelijke uitjes, (web)winkels, kinderfeestjes, clubs, restaurants, overnachtingslocaties en opgroei adresjes in de regio! Natuurlijk is 2020 een bijzonder jaar geweest met voor ons echte ups en downs, maar we hopen dat er in de loop van 2021 weer iets meer mogelijk gaat zijn. Tot die tijd blijven we jullie echter gewoon voorzien van leuke online of thuis tips, en natuurlijk af en toe een stukje humor tussendoor zodat iedereen kan blijven lachten ondanks alle maatregelen 😁. gezin, kinderen, hond, kids, family life, familie

Alle tips zijn welkom!

Gelukkig valt er nog genoeg te beleven en ontdekken in de omgeving! Heb jij een leuke tip? Mail naar 💌 lilian@go-kids.nl Ook ben ik nog op zoek naar een leuke collega om mij te ondersteunen, zodat we de regio's Den Bosch en Nijmegen nóg beter in kaart kunnen brengen! Nieuwsgierig? Hier vind je meer informatie over de vacature bij Den Bosch en Nijmegen. Vergeet ook vooral niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je voor elke vakantie de leukste tips ontvangt: http://bit.ly/2pZFOFg (Den Bosch) of http://bit.ly/31PBhmz (Nijmegen).

Bedankt dat jullie Go-Kids volgen! 

De mooie foto's in deze blog zijn gemaakt door Simone Bijl Fotografie 😁