Vacature Go-Kids regio Nijmegen

Leuk dat je interesse hebt in de vacature als ambassadeur, maar deze is niet langer van toepassing. 

 

Go-Kids Nederland

Go-Kids is het leukste platform van Nederland voor (groot)ouders, vol met kindvriendelijke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs, opgroei tips en nog veel meer! Go-Kids bestaat sinds 2012 en wordt steeds groter! Inmiddels zijn we actief in 25 regio's in Nederland. 

Vacature Go-Kids regio Nijmegen: Ambassadeur

Go-Kids Nijmegen is in het voorjaar van 2017 van start gegaan en sindsdien promoten we (middels de website, social media en nieuwsbrieven) met veel plezier de allerleukste bedrijven/organisaties/zzp'ers met een kindvriendelijk aanbod. Deze mooie regio willen we graag nog verder gaan uitbreiden met behulp van ambassadeurs. 

Ben je de ondernemer (in spe) die wij zoeken? 

  • Houd je van gezinsuitstapjes en andere dingen die leuk of nuttig zijn voor kinderen? En vind je het een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe leuke plekken voor gezinnen?
  • Heb je zelf (jonge) kinderen (of grote affiniteit met deze doelgroep) en woon je in de regio Nijmegen, Land van Cuijk, Noord-Limburg of Land van Maas en Waal?
  • Heb je een rijbewijs en een auto tot je beschikking? 
  • Heb je goede ideeën over marketing/acquisitie? 
  • Heb je tijd beschikbaar om als zelfstandige (freelance, zzp) vanuit huis te werken en wil je deze tijd graag zelf en flexibel indelen? 
  • Lijkt het je tof om met bedrijven/organisaties in gesprek te gaan over een samenwerking met Go-Kids?
  • Verdien je graag wat bij en zijn variabele inkomsten daarbij geen probleem? 

Is jouw antwoord op alle vragen een duidelijke JA? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar extra ondersteuning voor de acquisitie. Als ambassadeur ga je op zoek naar nieuwe samenwerkingen voor Go-Kids Nijmegen. Je legt zelf contact (per telefoon/mail) met potentiële klanten en gaat vervolgens, indien gewenst, op afspraak om na te gaan of er interesse is in een Go-Kids lidmaatschap. In regio Nijmegen zijn zovéél leuke bedrijven en organisaties dat we jouw hulp goed kunnen gebruiken! 

Dus voldoe je aan bovenstaand profiel, stuur dan een e-mail naar: lilian@go-kids.nl Je mag natuurlijk ook mailen als je graag wat meer vrijblijvende informatie wilt ontvangen.

Ik hoor graag van je!

Lilian van Sonsbeek - Bos

Eigenaar Go-Kids Nijmegen en Go-Kids regio Den Bosch

Log In