Je gezin is het mooiste wat er bestaat en Simone Bijl legt dit graag voor je vast op camera. Boek een shoot bij Simone Bijl Fotografie en ontvang de mooiste foto's om thuis op te hangen of juist om te delen met al je vrienden/familie!

Familie fotoshoots bij Simone Bijl Fotografie

Simone Bijl fotografie is gespecialiseerd in “familie fotografie” in de breedste zin van het woord. Simone creëert graag waardevolle herinneringen waar je nog lang van kan nagenieten.

Dit begint al tijdens je zwangerschap. Ben jij trots op je zwangere buik en wil je deze vast laten leggen? Dit kan tijdens een Zwangerschapsfotoshoot. Foto's van jou alleen, samen met je geliefde of natuurlijk met de grote broer(s)/zus(sen) erbij! Een fantastische herinnering van deze bijzondere fase in je leven. Een zwangere buik heb je immers maar een (paar) keer in je leven!

Na je zwangerschap en bevalling is het zover, je hebt jouw klein bundeltje geluk (eindelijk) in je armen! Het is een cliché, maar de tijd vliegt voorbij. Simone legt tijdens de Newborn fotoshoot juist graag die eerste dierbare momenten vast, puur en zacht.

Gewoon heerlijk naar elkaar glimlachten of met elkaar knuffelen, dit verbind moeders met hun kindje. En de band die een moeder heeft met haar kind is ontzettend bijzonder. Dit staat dan ook centraal tijdens de Motherhood fotoshoot.

Elke fase in het leven van jouw kinderen is bijzonder; wil jij pure beelden van je kids en je gezinnetje? Laat deze momenten dan vastleggen tijdens een portrait fotoshoot. Mooie foto’s zijn voor altijd een herinnering.

Praktische informatie Simone Bijl Fotografie

Simone is woonachtig in Lith, een dorpje aan de Maas tussen Den Bosch en Nijmegen en ze fotografeert voornamelijk in deze regio. Maar aarzel niet om contact met Simone op te nemen als je wat verder weg woont. Ze komt graag jouw kant op. Fotoshoots kunnen plaatsvinden bij jou thuis, op locatie, in de buitenlucht of in haar studio te Lith.

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je het prachtige portfolio van Simone Bijl Fotografie!