Kinderfilms bij LUX Nijmegen

  • LUXBij  LUX
  • van:  1 oktober 2018 00:00
  • tot:  31 december 2018 00:00
Kinderfilms bij LUX Nijmegen

Bij LUX Nijmegen staan altijd grappige, ontroerende, spannende of mooie films voor kinderen geprogrammeerd. Dit zijn de films die momenteel (of binnenkort) op het filmprogramma staan: 

Buurman & Buurman Winterpret (Nederlands gesproken)

De winter kan super leuk zijn, maar voor de buurmannen zorgt het juist voor problemen. De geliefde buurmannen gaan weer op hun eigen manier aan de slag om van alles een succes te maken.

Het is weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Het versieren van de kerstboom gaat niet zoals gepland, ook is het huis versieren moeilijker dan de buurmannen dachten. Als ze kerstkoekjes proberen te bakken, zetten ze per ongeluk het huis in vuur en vlam. Maar gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op. Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

>>> Check hier wanneer Buurman & Buurman Winterpret te zien is! <<< 

Ralph Breaks the Internet (Nederlands gesproken)

In Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph en Vanellope von Schweetz Litwak’s arcade om ‘letterlijk’ in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush. 

Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website ‘BuzzzTube’ en Shank, de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.

Behalve deze Nederlands gesproken versie van Ralph Breaks the Internet draait ook de originele versie (Engels gesproken, Nederlands ondertitelt) in Lux. 

>>> Check hier wanneer Ralph Breaks the Internet (NL) te zien is! <<< 

Ralph Breaks the Internet (Engels gesproken, Nederlands ondertiteld)

In Ralph Breaks the Internet verlaten buitenbeentjes Ralph en Vanellope von Schweetz Litwak’s arcade om ‘letterlijk’ in de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken om op zoek te gaan naar een vervangend onderdeel van Vanellope’s videogame Sugar Rush. 

Tijdens hun zoektocht op het oneindige en verrassende internet worden ze geholpen door de bewoners: de Netizens die hen helpen de weg te vinden. Ze ontmoeten ook websiteondernemer Yesss, het hart en ziel van de trendsettende website ‘BuzzzTube’ (stem Taraji P. Henson) en Shank, de onverschrokken coureur uit de stoere racegame Slaughter Race, een spel waar Vanellope zich eindelijk helemaal in thuis voelt. Dit tot grote zorg van Ralph, die bang is zijn beste vriend kwijt te raken.

Behalve deze originele versie van Ralph Breaks the Internet draait ook de Nederlands gesproken versie in Lux. 

>>> Check hier wanneer Ralph Breaks the Internet (OV) te zien is! <<< 

Monky (Nederlands gesproken)

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is het begin van een grappig en spectaculair avontuur voor Frank en de rest van zijn familie. Maar zij komen er al snel achter dat Monky geen gewoon aapje is en het kan geen toeval zijn dat zij in hun achtertuin rondslingerde. Wie is Monky? Waar komt ze vandaan? Kunnen zij haar verborgen houden voor de rest van het dorp? Een spannende reis leidt de familie van Zweden naar de tropische jungle van Thailand om antwoorden te vinden op alle vragen die Monky heeft opgeroepen.

>>> Check hier wanneer Monky te zien is! <<< 

Gordon & Paddy (Nederlands gesproken)

De pad ‘inspecteur Gordon’ bemant een klein politiebureau in het grote Dierenbos. Gordon leidt een rustig bestaan, optreden van de politie is maar zelden nodig in het vreedzame Dierenbos. 

Wanneer de pad inspecteur Gordon met pensioen gaat, kan hij het politiebureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan de pientere muis Paddy, denkt hij. Zij heeft bewezen een uitstekende speurder te zijn, toen ze samen de zaak van de gestolen nootjes oplosten. Maar als er twee jonge dieren vermist worden en de geruchten over een gevaarlijke vos weer de kop opsteken, vraagt ze Gordon om hulp.

>>> Check hier wanneer Gordon & Paddy te zien is! <<< 

Superjuffie (Nederlands gesproken)

Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de stadsdierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.  

>>> Check hier wanneer Superjuffie te zien is! <<< 

______________________________________________________

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.

______________________________________________________