Zwembad Sportcentrum De Waterkanten in Lisse

Sportlaan 21, 2161 VA Lisse

Zwemplezier voor iedereen in Sportcentrum De Waterkanten. 

Sportcentrum De Waterkanten is een nieuw sportcentrum in de Bollenstreek in de gemeente Lisse. Met niet alleen een zwembad, wedstrijdbad, peuterbad, babybad, maar ook sportzalen, horeca en gymzalen. Een compleet complex waar je als gezin of familie heerlijk een dagje kan vermaken. Het zwembad De Waterkanten heeft hele leuke activiteiten op het programma staan, kijk snel in onze agenda voor een volledig overzicht.

In Sportcentrum De Waterkanten is het zwembad regelmatig geopend voor het recreatief zwemmen, voor zowel de jeugd als voor volwassenen.

Tijdens het recreatief zwemmen zijn alle baden open (wedstrijdbad, instructiebad, recreatiebad, whirlpool en peuterbad), met uitzondering van het recreatief zwemmen voor volwassenen op maandag en woensdag. En natuurlijk kun je dan ook van de glijbaan glijden en van de duikplank afspringen.

Tijdens de basisschoolvakanties van regio Midden is er van maandag t/m vrijdag Jip's Vakantiezwempret. Dit is speciaal voor kinderen t/m 15 jaar. Voor € 6,30 krijgen zij een toegangskaartje voor het zwembad, een klein patatje, limonade en een waterijsje!

In de zomerperiode (16 juli t/m 26 augustus) is er een aangepast rooster, met de hele week Jip’s vakantiepret, ipv ma t/m vr. 

Dus wil jij in de vakantie niet stil zitten, kom dan voor spetterend plezier naar Sportcentrum De Waterkanten!