In zwembad De Waterkanten is er voor iedereen wat leuks te beleven.
Sportlaan 21, 2161 VA Lisse

Wat dacht je van supersnel glijden van de 60-meter lange waterglijbaan, drijven door de stroomversnelling, bubbelen op de bubbelbanken of lekker ontspannen in de whirlpool? Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met verschillende speeltoestellen. Sportieve zwemmers kunnen terecht in het 6-baden wedstrijdbad (25 meter) met beweegbare bodem en een duikplank, uitermate geschikt voor banenzwemmen en andere sportieve activiteiten.

Meer info ►

Zwembad de Waterkanten, de hele week geopend! ✔Zwemles ABC ✔Whirlpools ✔Aquafit lessen ✔Kindvriendelijk en nog veel meer. Kom ook naar Lisse!

Sportcentrum De Waterkanten beschikt over een gezellige horeca met een divers assortiment. Zo kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, maar ontbreekt het natuurlijk ook niet aan de diverse snacks. Speciaal voor de zwemmers is er ook een 'nat' terras in het zwembad. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het zwemmen te genieten van een hapje en een drankje.

Het zwembad beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden en is het rolstoelvriendelijk. Het is tevens makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer.

Het zwembad De Waterkanten heeft hele leuke activiteiten op het programma staan, kijk snel in onze agenda voor een volledig overzicht.

Zwemplezier voor iedereen in Sportcentrum De Waterkanten. 

In Sportcentrum De Waterkanten is het zwembad regelmatig geopend voor het recreatief zwemmen, voor zowel de jeugd als voor volwassenen.

Tijdens het recreatief zwemmen zijn alle baden open (wedstrijdbad, recreatiebad, stroomversnelling en borrelbank, whirlpool en peuterbad), met uitzondering van het recreatief zwemmen voor volwassenen op maandag en woensdag. En natuurlijk kun je dan ook van de glijbaan glijden en van de duikplank afspringen.  In de basisschoolvakanties van regio Midden is er van maandag t/m vrijdag Vakantiezwempret. Naast het reguliere zwemkaartje is er dan ook een speciaal zwemkaartje verkrijgbaar en dit is inclusief een klein patatje limonade en een waterijsje. Ook worden er in de schoolvakanties met regelmaat leuke spelletjes georganiseerd of ligt de stormbaan in het wedstrijbad.

Dus wil jij in de vakantie niet stil zitten, kom dan voor spetterend plezier naar Sportcentrum De Waterkanten!

Wat is een leuk zwembad voor peuters?

Wil je lekker gaan zwemmen met je peuters in een overdekt zwembad in Noord-Holland? Wij hebben de fijnste overdekte baden in de provincie voor je op een rij gezet. Heb jij al deze binnenzwembaden al eens bezocht met je gezin?

Lees verder ►

Waar kan je zwemmen met je baby?

Waar mag je met je baby zwemmen? Kies een zwembad uit met een minimumtemperatuur van 31,5 graden. Anders koelt je baby te snel af. Zwembad De Waterkanten biedt lessen babyzwemmen aan.

Waar mag je met je baby zwemmen?

Kies een zwembad uit met een minimumtemperatuur van 31,5 graden. Anders koelt je baby te snel af. Veel zwembaden bieden lessen babyzwemmen aan. Je gaat dan onder begeleiding ‘zwemmen’ met je kindje. Hier leert je kleintje op speelse manier kennis maken met water. Vaak worden er liedjes gezongen en wordt je baby lekker in het water gewiegd. Kijk maar eens of er bij jou in de buurt lessen babyzwemmen zijn.

Wat neem je mee?

Je kindje moet in het water een zwemluier dragen. Deze houdt niet de plas, maar wel de ontlasting tegen. Verder neem je mee: een grote hydrofieldoek voor het afdrogen, een badcape om je kindje na het zwemmen in warm te houden, een schone luier en een mutsje (voor als het koud is). Een zwembroekje of badpakje mag natuurlijk ook, mits de zwemluier er maar onder zit. Denk ook aan voeding (als je geen borstvoeding geeft) want zwemmen maakt hongerig. Voor jezelf zijn badslippers en een badjas geen overbodige luxe. De slippers zorgen dat je niet uitglijdt op de gladde vloer. De badjas houdt je warm als jij je kindje afdroogt. Ook handig: een Maxi-cosi. Dan kun je je baby daarin doen als jij jezelf aankleedt.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor