Sportlaan 21, 2161 VA Lisse

Wat dacht je van supersnel glijden van de 60-meter lange waterglijbaan, drijven door de stroomversnelling, bubbelen op de bubbelbanken of lekker ontspannen in de whirlpool? Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met verschillende speeltoestellen. Sportieve zwemmers kunnen terecht in het 6-baden wedstrijdbad (25 meter) met beweegbare bodem en een duikplank, uitermate geschikt voor banenzwemmen en andere sportieve activiteiten.

Sportcentrum De Waterkanten beschikt over een gezellige horeca met een divers assortiment. Zo kun je genieten van een heerlijk kopje koffie, maar ontbreekt het natuurlijk ook niet aan de diverse snacks. Speciaal voor de zwemmers is er ook een 'nat' terras in het zwembad. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het zwemmen te genieten van een hapje en een drankje.

Het zwembad beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden en is het rolstoelvriendelijk. Het is tevens makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer.

Het zwembad De Waterkanten heeft hele leuke activiteiten op het programma staan, kijk snel in onze agenda voor een volledig overzicht.

Zwemplezier voor iedereen in Sportcentrum De Waterkanten. 

In Sportcentrum De Waterkanten is het zwembad regelmatig geopend voor het recreatief zwemmen, voor zowel de jeugd als voor volwassenen.

Tijdens het recreatief zwemmen zijn alle baden open (wedstrijdbad, recreatiebad, stroomversnelling en borrelbank, whirlpool en peuterbad), met uitzondering van het recreatief zwemmen voor volwassenen op maandag en woensdag. En natuurlijk kun je dan ook van de glijbaan glijden en van de duikplank afspringen.  In de basisschoolvakanties van regio Midden is er van maandag t/m vrijdag Vakantiezwempret. Naast het reguliere zwemkaartje is er dan ook een speciaal zwemkaartje verkrijgbaar en dit is inclusief een klein patatje limonade en een waterijsje. Ook worden er in de schoolvakanties met regelmaat leuke spelletjes georganiseerd of ligt de stormbaan in het wedstrijbad.

Dus wil jij in de vakantie niet stil zitten, kom dan voor spetterend plezier naar Sportcentrum De Waterkanten!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor