Sportlaan 21, 2161 VA Lisse

Bubbel Voetbal (ook wel Bubble Soccer of Bubbelbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaars doel te werken. Er is echter één klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een Bubbel zitten kan je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Hilariteit gegarandeerd!

Info & Reserveren ►

Bubbel Voetbal kinderpartijtje

Gieren van het lachen!

Bubbelvoetbal is een supervet spel voor jong en oud, Je zit bijna helemaal in de bal, alleen je benen zijn vrij. Daarom kun je dribbelen, scoren en bumpen! Een gegarandeerd succes waarbij je buikspieren getraind worden van het lachen. We spelen veel korte sessies want het is lekker intensief.

BUBBELVOETBAL

Bubbelvoetbal is een supervet spel voor jong en oud, zowel mannen, vrouwen als kinderen vinden dit prachtig. Je zit bijna helemaal in de bal, alleen je benen zijn vrij. Daarom kun je dribbelen, scoren en bumpen! Een gegarandeerd succes waarbij je buikspieren getraind worden van het lachen. We spelen veel korte sessies want het is lekker intensief. Probeer het ook!
 

Wat je nog moet weten

  • minimale lengte: 1,25 m
  • minimaal 6 deelnemers
  • 2 tot 2,5 uur, waarvan 1 uur bubbelvoetbal
  • eten niet inbegrepen

Voorbeeld programma

10:55     Ontvangst door onze Feestbeest!
11:00     Omkleden en uitleg
11:15     Bubbelvoetballen
11:45     Spelletje gekozen door de jarige job
12:15     Bubbelvoetballen 
12:45     Spelletje gekozen door de jarige job
13:00     Genieten van een feestmaal

Tussendoor zijn er ook limonade pauzes! 

Meest gestelde vragen

Komen er nog extra kosten bij?
Er zijn geen bijkomende kosten! Alles is bij de prijs inbegrepen, dus ook de locatie.

Welke locaties zijn er allemaal mogelijk?
We hebben de beschikking over alle gymzalen in Leiderdorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Hillegom, Lisse, Heemstede, Lisserbroek, Zwanenburg, Zwaanshoek, Rijsenhout, Abbenes en Vijfhuizen. We kijken daarbij naar de beschikbaarheid.

Hoeveel ballen hebben jullie?
We hebben 8 grote en 8 kleinere ballen. Het is heel intensief dus snel wisselen is prettig.

Met hoeveel mensen kan je spelen?
Je kunt al spelen met 6 personen. Het is erg vermoeiend dus meerdere wissels raden we aan. Dan kun je om de 5 minuten wisselen.

Hoe wordt de zaal aangekleed?
We hebben eigenlijk niks nodig! We zetten doelen neer, dat kan met matten, banken of met zaalvoetbal doeltjes. Dan zijn we klaar om te gaan!

Een feestje duurt 2 tot 2,5 uur. Wat wordt er allemaal gedaan in die tijd?
Naast het bubbel voetbal(ongeveer 1 uur) wordt er tussendoor wat gedronken en worden andere spellen gedaan. Dat kan van alles zijn, van trefbal tot pionnenroof! Na 2 uur is er nog een half uur om te eten. 
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor