Het weekend van het Prijzenfestival ligt alweer een paar dagen achter ons. Het was een heerlijk weekend met twee heel verschillende maar allebei superleuke evenementen. We kunnen terugkijken op twee topdagen waarop we heel veel ouders hebben gesproken over Go-Kids. De meesten wilden ook wel kans maken op onze fantastische prijzen, dus hadden we veel inschrijvingen. In totaal, op de evenementen en digitaal, waren er bijna 500 deelnemers!

Family Festival Hoorn

Op het Family Festival Hoorn in IJsbaan De Westfries was het vrij rustig, maar de gezinnen die er waren hadden het bijna allemaal enorm naar hun zin. Er was heel veel te doen voor de kids en allerlei lekkers te eten in de foodtrucks. 

Bij Go-Kids konden de kinderen heerlijk gratis bouwen: met LEGO, Duplo, KNEX of rietjes & tegelkruisjes. Een fijn momentje van rust na het springen op de springkussens en het razen over de stormbaan. Als papa of mama het deelnameformulier voor het Prijzenfestival invulde mochten ze bovendien grabbelen. Dat bleek populair: alle kinderen wilden grabbelen en er was al snel een hoop leuks uit de tonnen met zaagsel verdwenen.

Speeldag NL

Zondag was het tijd voor Speeldag NL: het waanzinnige evenement dat al voor de 10e keer in de straten van Hoorn gehouden werd. Het was práchtig weer en er waren dus heel veel gezinnen op de been. Er stonden leuke rijen voor de springkussens en stormbanen en de kids hadden het overal enorm naar hun zin. Wij hadden de LEGO, Duplo en Knex uitgespreid over onze kraam - heel veel kids vonden het heerlijk om even te komen bouwen. 

Ook hier waren de grabbeltonnen populair... zo populair dat ze op een gegeven moment gewoon leeg waren. Dat vonden we natuurlijk niet zo tof, dus ging Anneke op pad langs de standhouders van Speeldag NL om te kijken of er bij een stand weggevers waren waarmee we onze tonnen konden aanvullen. De reddende engel vond ze in de stand van Speelgoed van het Jaar. Daar kregen we met gewoon lief vragen twee dozen met uitdeelspeeltjes mee - onze grabbeltonnen waren gered!

Winnaars Prijzenfestival

We hadden een aantal van onze relaties lief aangekeken voor prijzen, daaruit kwamen onwijs toffe prijzen gerold voor ons Prijzenfestival. De gulle gevers zijn:

Alles bij elkaar waren er dus 14 prijzen te verloten. Zoals hierboven gezegd: er waren in totaal bijna 500 mensen die meededen. Dat zijn er véél, én we hadden beloofd dat inschrijven voor meerdere regio's betekende dat je ook meerdere keren mee zou loten. Natuurlijk komen we onze belofte na, dus hadden we in totaal een bestand met 1297 kansen op een prijs. Met een 'random number generator' hebben we vervolgens bepaald welke regelnummers uit dat bestand als eerste aan de beurt kwamen voor de prijzen.

Tromgeroffel....

En wie winnen dan die prijzen? Kijk maar:

Gefeliciteerd allemaal!!! Natuurlijk gaan we de winnaars mailen om af te stemmen hoe ze hun prijs kunnen verzilveren. Mocht je op deze lijst staan en over een paar dagen nog geen mail van ons hebben ontvangen... check dan even je spam/reclame folder en mail dan naar anneke@go-kids.nl