Kwadijkerkoogweg 14 C, 1442 LA Purmerend

Escaperoom doen met je kids in Purmerend

Escaperooms... we kennen ze vooral voor volwassenen. Maar puzzelen en ontsnappen is natuurlijk ook superleuk en spannend voor kinderen!

Gelukkig hebben we in Purmerend een drie toffe escaperooms speciaal voor kinderen bij Kids Safety Escaperoom. Daar kun je een origineel kinderfeestje vieren, of je gaat met als gezin de uitdaging van de Family Escaperoom aan!

Escape-uitje boeken

Drie escaperooms voor kinderen

Bij Kids Safety Escaperoom hebben ze drie verschillende escaperooms:

  • Glow in the dark room (voor kinderen vanaf 6 jaar)
  • Jungle room (voor kinderen vanaf 6 jaar - ook leuk met het hele gezin!)
  • Magische Toverkamer (voor kinderen vanaf 10 jaar - ook leuk met het hele gezin!)

De moeilijkheidsgraad van de rooms is aanpasbaar, waardoor alle escape rooms uitdagend blijven voor alle leeftijden!

In de fantastisch ingerichte themarooms krijgen de deelnemers aanwijzingen en puzzels. Met de oplossingen vinden de kids uiteindelijk de sleutel om uit de kamer te ontsnappen. Daarvoor hebben ze 60 minuten de tijd.

Escaperoom te moeilijk voor kids?

Is een escaperoom niet te moeilijk voor kinderen? Tja, het moet natuurlijk niet te makkelijk zijn - dus zijn de op te lossen problemen soms best lastig. Wel zijn ze afgestemd op de leeftijd en dus niet té moeilijk. Bovendien kijkt en luistert een begeleider van Kids Safety Escaperoom mee via camera's. Zo krijgen de kids hits als dat nodig is om ze een beetje te helpen.

Alle info & boeken

Leuk gezinsuitje in Purmerend

De Glow-in-the-dark room is echt voor kinderen. Supertof voor een kinderfeestje dus, of een uitje met een sportteam of vriendengroep.

De Jungleroom en de Magische Toverkamer kunnen ook prima met het hele gezin gespeeld worden: niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen een uitdaging. Dat kun je dus superleuk doen met je gezin, met vriend(inn)en met kinderen of met opa en oma.

Reserveer escaperoom Purmerend

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor