Escaperooms... we kennen ze vooral voor volwassenen. Maar puzzelen en ontsnappen is natuurlijk ook superleuk en spannend voor kinderen! Gelukkig hebben we in Purmerend een drie toffe escaperooms speciaal voor kinderen bij Kids Safety Escaperoom. Daar kun je een origineel kinderfeestje vieren, of je gaat met als gezin de uitdaging van de Family Escaperoom aan!

Drie escaperooms voor kinderen

Bij Kids Safety Escaperoom hebben ze drie verschillende escaperooms:

  • Glow in the dark room (voor kinderen van 8 tot 14 jaar)
  • Jungle room (voor kinderen van 8 tot 14 jaar)
  • Magische Toverkamer (voor kinderen vanaf 10 jaar - leuk voor het hele gezin!)

In de fantastisch ingerichte themaroom krijgen de deelnemers aanwijzingen en puzzels. Met de oplossingen vinden de kids uiteindelijk de sleutel om uit de kamer te ontsnappen. Daarvoor hebben ze 60 minuten de tijd.

Escaperoom te moeilijk voor kids?

Is een escaperoom niet te moeilijk voor kinderen? Tja, het moet natuurlijk niet te makkelijk zijn - dus zijn de op te lossen problemen soms best lastig. Wel zijn ze afgestemd op de leeftijd en dus niet té moeilijk. Bovendien kijkt en luistert een begeleider van Kids Safety Escaperoom mee via camera's. Zo krijgen de kids hits als dat nodig is om ze een beetje te helpen.

Leuk gezinsuitje in Purmerend

De Glow-in-the-dark room en de Jungleroom zijn echt voor kinderen. Supertof voor een kinderfeestje dus, of een uitje met een sportteam of vriendengroep. De Magische Toverkamer is een familyroom: niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen een uitdaging. Dat kun je dus superleuk doen met je gezin, met vriend(inn)en met kinderen of met opa en oma.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!