Kerstbrunch, Kerstlunch of Kerstdiner; de állerleukste plekjes voor het hele gezin!

Op zoek naar een gezellig kindvriendelijk restaurant voor een Kerstbrunch, Kerstlunch of Kerstdiner? Er zijn steeds meer mogelijkheden en speciale kerstmenu's om met Kerst in 2022 uit eten te gaan met je kinderen. Ook als ze nog heel klein zijn. In en om Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen zijn er veel leuke plekjes waar je met het hele gezin overdag of 's avonds heerlijk kunt eten en genieten van een alle prachtige lichtjes en kerstsfeer. Hieronder vind je onze favoriete, kindvriendelijke restaurantjes voor de Kerst en in de kerstvakantie. En, vergeet niet om tijdig te reserveren!

---

Kindvriendelijk uiteten in Beverwijk

Kindvriendelijke restaurants in Beverwijk met kindermenu en vermaak om lekker uit eten te gaan met de kinderen, die vind je natuurlijk op Go-Kids! Een restaurant, Brasserie of Grand-café waar ook je kind het naar z'n zin heeft? Wij selecteren een paar leuke eetgelegenheden voor je:

Eetgelegenheid voor de hele familie: Brasserie Grand-café De Smaeckkamer 

Een plek waar pure smaecken en authentieke gerechten samen komen en natuurlijk ook een plek is waar kinderen zich vermaken! Dat is Brasserie De Smaeckkamer! En met een kindvriendelijke menukaart waar je diverse broodjes, lekkere pannenkoeken of pasta op kunt vinden. Leuk uiteten eten en ook nog eens lekker uit eten met je gezin zonder dat je persé pannenkoeken moet eten, dat kan bij Brasserie de Smaeckkamer. Tijdens de Kerst zijn zij alleen geopend voor het speciale Kerstprogramma. Op 1e en 2e Kerstdag komt Goochelaar Dennis van 13:00–14:00 uur om de kinderen magisch te verbazen tijdens de lunch.

Info & Reserveren ►

---

De gezelligste kinderkerstmenu's in Hoofddorp | Haarlemmermeer

Gezellig met het hele gezin aan tafel voor een Kerstbrunch, Kerstlunch of Kerstdiner in de omgeving Hoofddorp? Dat is een heel goed idee, maar welke restaurants zijn nou kindvriendelijk, hebben een speelhoek of andere leuke faciliteiten en activiteiten? Wij gingen voor jullie op zoek in de omgeving Hoofddorp, wat een leuke plekken zijn er toch om uit eten te gaan!

Vier kerst met een gezellig potje bowlen of kom dineren bij Claus Bowling

This is the season to go bowling, so bowling balls all the way! Vier kerst met een gezellig potje bowlen of kom dineren bij Claus Bowling in Hoofddorp! Let op: de losse banen zijn te huur vanaf 5 december. Voor alle info zie ook de kerstbrochure. 

Info & Reserveren ►

Kindvriendelijke kerstmenu's bij De Beren in Hoofddorp

Familierestaurant De Beren Hoofddorp bevindt zich in het centrum aan het Raadhuisplein naast het Cultuurgebouw met onder andere Schouwburg De Meerse. Het is dé locatie voor het hele gezin, waar je heerlijk kunt lunchen, dineren met je kinderen of lekker kan genieten van een hapje en een drankje aan de sfeervolle bar of in een van hun sfeervolle zithoekjes. Ben je klaar met eten en toe aan het dessert? Speciaal voor de kids serveren De Beren in Hoofddorp heerlijk ijs in Berenijsbekers, die je na het eten mee naar huis mag nemen!

Info & Reserveren ►

---

Tijdens kerst met de hele familie uiteten in Overveen & Bloemendaal

Op zoek naar een fijn restaurant in Overveen of Bloemendaal waar je met je hele familie uiteten kan? Geen probleem! Overveen en Bloemendaal hebben de leukste plekjes waar jullie vertroeteld worden door de leukste bediening! Je leest het hier!

De Hemelse Pannenkoek dé plek voor de hele familie!

De Hemelse Pannenkoek is dé plek voor heerlijke pannenkoeken en speelplezier. Met een ruim voor- en achterterras, een enorme air-trampoline én midgetgolfbaan is er voor iedereen wat wils. Dankzij hun ligging aan de zeeweg - de Zandvoortse route du soleil - zijn zij prima te bereiken voor ieder soort vervoer. Station Overveen ligt op 10 minuten loopafstand. De bus stopt om de hoek en uiteraard is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

Info & Reserveren ►

---

Een gezellig restaurant tijdens de Kerst in Hillegom

Eén van de mooie dingen aan Kerstmis is dat je maar liefst drie dagen hebt om lekker uit eten te gaan! Restaurants trekken alles uit de kast om jou samen met vrienden en familie een geweldige, culinaire ervaring te bezorgen. Geen wonder dat het populaire dagen zijn om buiten de deur te dineren. Zorg er daarom voor dat je jouw favoriete restaurant op tijd reserveert, want vol is vol!

Lunchen in kerstsferen bij Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken: kerst en het wordt tijd om de kerstboom te versieren met kerstdecoratie! Kom gezellig langs bij Tuincentrum De Oosteinde in Hillegom voor een heerlijke kerstlunch en dompel je onder in de kerstsfeer voor vrolijke lichtjes en lampjes. En hebben jullie je huis nog niet genoeg versierd? Kijk dan rustig rond, want bij Tuincentrum De Oosteinde krijg je genoeg inspiratie op de mooie kerstdecoratie!

Meer info ►

---

Uiteten met het hele gezin in Haarlem

Lekker uit eten gaan met het hele gezin tijdens de Kerstdagen in Haarlem? Natuurlijk wil je niet kiezen voor Mac Donalds of een ander fastfood restaurant, maar gelukkig zijn er in Haarlem genoeg leuke andere restaurantjes waar je van harte welkom bent met je kinderen. Wij hebben onze favoriete restaurants opgezocht en gekeken of zij een gezellig kerstmenu hebben of een andere kerstactiviteit. Kortom ga heerlijk genieten tijdens de Kerst met je dierbare en eet smakelijk!

Gezellig steengrillen tijdens het Winter Wonderparadijs bij Pannenkoekenparadijs Haarlem

Kom tijdens het Winter Wonderparadijs gezellig steengrillen met een 3 uur durende steengrillarrangement! Het arrangement bestaat uit steengrillen, schaatsen en een welkomstdrankje (glühwein) vanaf 4 personen. Een feest voor ouders en kinderen; heerlijk genieten in een mooie omgeving.
 
 

---

Sfeervol uiteten met het gezin in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Een fijn kindvriendelijk restaurant in Haarlemmerliede en Spaarnwoude is vaak te herkennen aan het kindermenu of een speelgelegenheid met toezicht. Maar een frietje of pannenkoek is vaak al voldoende voor een prettig etentje met kinderen. 

Kom in de kerstsfeer bij SnowWorld

Kom in de kerstsfeer bij SnowWorld Amsterdam. Een unieke manier om met je vrienden en familie kerst te vieren en het nieuw jaar in te luiden. Geniet van de winterse sfeer en gezelligheid. Eén ding is zeker: gezelligheid én een witte kerst zijn gegarandeerd.

Info & Reserveren ►

---

Met het gezin uit eten in Vijfhuizen

Samen uit eten met je hele gezin in Vijfhuizen, wat een goed idee! De restaurants in Vijfhuizen die wij voor je in ons overzicht hebben gezet hebben een kindvriendelijke setting. Er zijn bijvoorbeeld kinderstoelen zodat je kleintje lekker bij jullie aan tafel kan zitten, kindermenu's, een speelhoekje of zelfs een speeltuin. Vaak is er ook een verschoonhoek of een magnetron om een potje of flesje op te warmen. 

Lunchen geheel in Kerststijl bij Tuincentrum De Oosteinde in Vijfhuizen

Tijdens de koudere maanden van het jaar zit je heerlijk warm in het tuincafé van De Oosteinde. Je geniet er bijvoorbeeld van een heerlijk kerstmenu, soepje of chocolademelk, terwijl jouw kinderen de indoor speeltuin ontdekken. Geniet van al het moois om je heen en doe inspiratie op voor de kerst in huis! Dat wordt een gezellig dagje uit!

Meer info ►