Claus Fifties Diner: terug in de tijd met je kinderen
Bosweg 19, 2131 LX Hoofddorp

Wie kent Claus Bowling in Hoofddorp niet. Al meer dan 50 jaar een begrip in Hoofddorp, waar je gezellig kan Bowlen en natuurlijk kun je heerlijke burgers eten en spareribs. Leuk in combinatie met bowlen of escaperoom.

Meer info ►

Bij Claus Bowling in Hoofddorp boek je de gezelligste arrangementen!

Bij dit restaurantgedeelte van de bowling ga je terug naar het Amerika van de jaren 50, compleet met jukebox, een Buick uit 1957 en retro inrichting.  Met van die typische retro booths waar je heerlijk op neer kunt ploffen. Er heerst een ongedwongen fifties vibe. Leef je dus uit op één van de 20 moderne bowlingbanen in 50's stijl. Kies voor 'classic bowlen', 'cosmic bowlen' of de nieuwste bowlingsensatie: 'Hyperbowlen'! Bij Hyperbowlen draait het niet alleen om het raken van de kegels, maar scoor je ook extra punten via lichtgevende targets langs de baan.

American diner

Heb je na het bowlen honger gekregen? Ga dan met je gezin of je hele familie een Big Rick Burger eten in de Fifties Diner! In de Fifties Diner eet je namelijk de lekkerste burgers, pizza's en poké bowls. Voor de kinderen staat er ook een speciaal kindermenu of een kinder-poké bowl op de kaart. De 80 zitplekken naast de bowlingbanen geven de kids de ruimte om lekker te spelen en hun gang te gaan. Ze hoeven niet persé netjes aan tafel te zitten.

 
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor