Genieten van een lekker drankje met wat lekkers in de grote koffiehoek van tuincentrum de Oosteinde Vijfhuizen
Schipholweg 1088, 2141 BG Vijfhuizen

Heerlijk even genieten op het koffieterras van een drankje en een lekker hapje eten bij Tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen, terwijl de kids hun gang kunnen gaan bij de kinderboerderij met speelweide. 

Meer info ►

Hoe leuk is het om samen met je kind je tuin op de knappen en wat groener te maken. Zeker als het voorjaar begint en je tuin toe is aan een opknapbeurt. Tegelijkertijd kun je dan van alles vertellen over de planten en struiken en de insecten die er leven. Je kunt de meeste tuinplanten het beste in het voorjaar of rond september/ oktober planten. Bij Tuincentrum Oosteinde kunnen ze je van alles vertellen over welke tuinplanten kindvriendelijke zijn en welke niet. 

Kom dieren aaien en ontspannen op het terras van Tuincentrum De Oosteinde in Vijfhuizen

De kids kunnen genieten van de twee hangbuikzwijntjes Mario en Petey. Zij zijn vanaf dag één al populair op de kinderboerderij. 

Tevens is er een grote tuin aangelegd met een grote hoek met fruitbomen, kruiden en groenten en een vlinder- / bijentuin met daartussenin houten speeltoestellen waar de kids zich lekker kunnen uitleven. Er is ook een ontzettend gaaf springkussen die met mooi weer opgeblazen klaar staat om heerlijk op te springen.

Binnen is er ook een grote speelhoek voor de kids.

Kom naar Tuincentrum de Oosteinde in Vijfhuizen met de kinderen en ze kunnen heerlijk genieten van de dieren, het buiten zijn en het buiten leven.

Kindvriendelijke kamerplanten

Kamerplanten zijn geweldig om in huis te hebben! Maar als je kleine kinderen hebt, moet je extra goed opletten bij het kopen van planten. Veel kamerplanten zijn giftig voor huisdieren en jonge kinderen, dus je moet voorzichtig zijn met het kiezen van planten om in huis te halen. Gelukkig zijn er nog veel geweldige planten die volkomen veilig zijn voor je kinderen en huisdieren. Tuincentrum Oosteinde kan je hierover goed informeren, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan graslelie, Areca Palm, Calathea Triostar en de Hoy Kerii.

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor