In het weekend van 15 en 16 september is het feest in Hoorn! Het pittoreske havenstadje staat bol van de kinderactiviteiten waar héél veel kids en ouders van kunnen gaan genieten. Op zaterdag is er het gloednieuwe Family Festival Hoorn - in de nog-niet-met-ijs-bedekte IJsbaan De Westfries. En op zaterdag wordt SpeeldagNL gevierd, een groots evenement in de binnenstad van Hoorn.

Family Festival Hoorn

Zaterdag 15 september kunnen jullie dus gaan genieten van het Family Festival Hoorn. Er zijn zoveel dingen te doen daar! Springkussens, stormbanen, entertainment, diverse kinderactiviteiten, drankjes en hapjes, muziek en nog veel meer - het wordt een superleuke dag. De entree is maar € 5,= per persoon, daarvoor kunnen de kids overal verder gratis aan meedoen (behalve de consumpties). In de voorverkoopt kosten de tickets zelfs maar € 3,50!

Speeldag NL in Hoorn

Zondag 16 september is het weer tijd voor de jaarlijkse SpeeldagNL: een super evenement vol met speelplezier. Deze dag in Hoorn is helemaal gratis toegankelijk. Kinderen van globaal 4 tot 14 jaar kunnen van alles doen, beleven of ontdekken. Er zijn allerlei gratis activiteiten te beleven en te doen op deze dag - in de open lucht of in tenten en trailers.

Go-Kids Noord-Holland is erbij

En een weekend vol kinderactiviteiten - daar moet Go-Kids natuurlijk bij zijn. Dat zijn we dan ook: zowel op het Family Festival als op Speeldag NL vind je ons met een fijne stand waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken. Go-Kids heeft inmiddels alweer 6 regio's in Noord-Holland: Haarlem, Zaanland, Amsterdam, Noordkop, Alkmaar en Westfriesland. Onze aanwezigheid op deze Hoornse evenementen is namens alle Noord-Hollandse regio's, want er komen ook mensen uit heel Noord-Holland naartoe.

Geweldig prijzenfestival met toffe prijzen!

Onze deelname aan het Family Festival en Speeldag NL vonden we een mooie aanleiding om weer eens een Prijzenfestival te organiseren. We hebben prijzen te verloten van de volgende superleuke uitjes:

Kom dus langs bij onze stand op één van beide evenementen (of allebei natuurlijk) en doe mee - wie weet win je zo'n gratis uitje!