*|MC:SUBJECT|*

Dit is de Go-Kids regio Haarlem nieuwsbrief. 
Kun je deze email niet goed bekijken? Open in je browser.

Hoera, kerstvakantie

En wat is er veel te doen, onze agenda staat weer tjokkie vol!

Heb jij ook zo een zin in de kerstvakantie? Heerlijk met de familie bij de open haard, samen aan tafel, fijn wandelen in een winters bos of naar het theater. Willen de kids graag naar een leuke, sportieve of leerzame activiteit hier in de regio? Wij hebben in deze nieuwsbrief en in de agenda de leukste erop uit tips van de regio voor jullie verzameld. Lees snel verder...

Namens het hele Go-Kids regio Haarlem team, wensen wij jullie
 een heerlijke vakantie en een mooi en gezond 2019!

Kinderkamp Yoga & Theater met Ukkie van Puckie

2 en 3 januari zijn er weer kinderkampen voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Door yoga maken de kids verbinding met hun binnenwereld en met theater laten ze zichzelf zien aan de buitenwereld.Yoga en theater zijn een geweldige combinatie voor kids.

De hele dag van 10:00 tot 17:00 uur. Geef je snel op.

Jumpen! 

Kom je Jumpen bij Street Jump Haarlem, het meest complete park van Haarlem en omstreken? 

Geef deze kerst iets speciaals en sportiefs cadeau; een Street Jump Haarlem rittenkaart! En nu speciaal voor onder de boom een 𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗲𝘁 𝗝𝘂𝗺𝗽 𝗖𝗮𝗽 (t.w.v. €7,50) bij aankoop van een 5- of 10-rittenkaart.

Tijdens de kerstvakantie verruimde openingstijden!
 

Volledige programma!

De Familie van Nielie breekt de tent af

Theatergroep Kwatta & Orkaan komen naar ITA (Stadsschouwburg Amsterdam) met de voorstelling De Familie van Nielie breekt de tent af - voor kids vanaf 6 jaar.

De Familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder een dak. 
Reserveer hier je kaartjes

Chimpie Champ Aalsmeer

Heerlijk klimmen en klauteren bij Chimpie Champ Aalsmeer of doe mee met een workshop Slijm maken. Test je "in the dark slijm" in de Glowgolf area bij Glowgolf. Je kan natuurlijk ook lekker Jumpen bij Jump Aalsmeer
Volledige programma!

Pannenkoeken!
Restaurant De Vogelensangh
Vogelenzang

IJsbeer in 't water!

Tijdens de kerstvakantie van 22 december t/m 6 januari ligt deze spannende avonturenbaan in het wedstrijdbad van zwembad De Heerenduinen. En op woensdag 2 januari lig er vanaf 13:00 de Experience center!

De kerstdagen en nieuwsjaarsdag is het zwembad gesloten!
Lekker plonsen!

Oud & Nieuw workshop

Vrijdag 28 december en 4 januari zijn de kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar meer dan welkom bij MikaKunst in Haarlem tussen 10 en 12 uur om deel te nemen aan deze spetterende workshop.
Wat we gaan maken? Dat is nog een verrassing!
Meld je aan en trek je oude kleding aan! Want er zou wel eens een spettertje verf op je kleding kunnen vallen 
Leuk! Meld je aan!

Leuke activiteiten in het museum!

Het Haarlemmermeer-musem De Cruquius heeft leuke activiteiten, zoals stoompractium, een show van madscience, kinderrondleidingen, en spelen zonder knopjes en scherm!

Op 3 januari zijn er verbluffende experimenten met lucht, vuur en ijs! Die moet je gezien hebben, zo leuk!

 

Kom je langs?

Ga je mee op reis?

In de Kerstvakantie zijn er elke dag extra familieactiviteiten in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Doe een leuke familierondleiding, de kijk- en ontdektocht of één van de vele andere toffe activiteiten!

 • Kleuterprogramma
 • Familierondleiding 
 • Kids vakantiewerkplaats
 • VR-experience en VOC schip
   
Gratis activiteiten!

Boerderij Zorgvrij?

In de Kerstvakantie zijn er elke dag extra familieactiviteiten op Boerderij Zorgvrij. Doe je laarzen aan en ga lekker klimmen in het Spinnenbos of doe mee / kom kijken naar:

 • Poppentheater
 • Eddy de Eekhoorn 
 • De hele vakantie knutselen
 • Koeien aaien
Op naar de boerderij!

Game - Codekamp Bomberbot

Met vriendjes en vriendinnetjes van 8-13 jaar leer je op een Codekamp - Game Editie 4 dagen lang de basisprincipes van programmeren.
Je hebt geen ervaring met programmeren nodig om mee te kunnen op het kamp. Mocht je Bomberbot al op school gehad hebben, dan is dat geen probleem: wij hebben uitdagende nieuwe missies klaarstaan!
Van 2 tot 5 januari in Bennebroek. 
Schrijf je snel in! Vol = Vol

Feest bij Monkey Town Uithoorn

Monkey Town in Uithoorn is in deze kerstvakantie jarig! Op 3 januari is het hele dag feest! Daarnaast komt Rogier de avonturier en de Paw Patrol langs en kun je lekker dansen bij met de Disco!

Natuurlijk kun je ook lekker spelen en klimmen en klauteren, dus je hoeft je niet te vervelen!
Bekijk hier de agenda!

Theater 5+: GEEFT NIKS

Droogkomisch muziek-theater vol ongelukjes op 23 december om 15:00 uur in Toneelschuur & Filmschuur. 

"Oeps" Kan gebeuren! Geeft niks! Niets aan de hand!” 
 

Reserveer hier je kaartjes

Spelen!
Monkey Town Uithoorn
Klimmen maar!

Kindertheater Toverknol!

Op maandag, 24 december wordt het Toverknol theater winterkamp georganiseerd in Haarlem. Het thema is Winterwonderland.
Er zijn ook extra voorstellingen van Stijn Konijn Circus! Tijdens de show breekt paniek uit in het Stijn Konijn circus! De slotact is verdwenen; Stijn Konijn durft niet meer op te treden!
Lekker gek doen!

Feest in zwembad Groenendaal!

In de kerstvakantie kun je discozwemmen, klimmen tijdens de Piratenrun of in het Experience Center. Probeer ook eens de kwallen uit te schakelen!

Natuurlijk ligt er ook tijdens de gehele kerstvakantie in dit zwembad een avonturenbaan! Je hoeft je dus niet te vervelen tijdens de kerstvakantie.
 
Lekker plonsen!

Glow in the Dark!

Made by Melissa heeft weer leuke workshops, zoals nerf targets maken in samenwerking met Blast-Zone.

Ook zijn er workshops foamklei en slijm maken bij speeltuin De Papegaai in Haarlem. Je hoeft je niet op te geven... Kom lekker spelen en knutselen. Ben je geen lid van de speeltuin, dan betaal je € 1,- entree.
 

lekker slijmie!

Flintstones expo in het Museum van de 20e eeuw

Deze heerlijke tentoonstelling kunnen jullie dus samen met de kids bewonderen in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn, tot en met 3 maart 2019.

Tot 6 januari is er bovendien nog de Buurman & Buurman expo, dus een hoop te beleven daar op het Oostereiland!
 

Jabba-dabba-doo!

Midget voetgolf

Kom tijdens de kerstvakantie naar Midget VoetGolf in Nieuw-Vennep en leef je uit op hun 18 indoor voetgolf holes!

Je vindt er hier ook een VoetPool (grote pooltafel van 6x3m), een Snelheidsmeter (meet hoe hard je schiet) en een echte Voetbal Arena voor een potje voetbal of voetvolley. 

En... schieten maar!

Lekker spelen

Laat de kinderen in de Kerstvakantie lekker uitrazen bij indoor speelparadijs Candy Castle in Amsterdam-West!


De kids kunnen heerlijk uitrazen met springen, klimmen, klauteren en glijden - terwijl de volwassenen (als de kids oud genoeg zijn om zelf hun gang te gaan) kunnen genieten van een kop koffie of thee met wat lekkers.

lekker spelen!

Leuke activiteiten bij zwembad de Waterkanten

In de Kerstvakantie organiseert Sportcentrum De Waterkanten in Lisse weer een spetterend sportief programma!Neem eens een snuffelduik, kom kijken naar Pieter Konijn tijdens de Drijf-Inn, kom springen, spelen en klimmen of doe mee met de Wintergames
Waterpret is er ook!

Lego workshop dagen!

Young Engineers organiseert in de kerstvakantie LEGO® dagen  op donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019. Kennis verwerven met het bouwen van LEGO® modellen en plezier maken, dat is een mooi begin van het nieuwe jaar!
 
Schrijf je nu in

Lekker lezen!
Maak kennis met Kidsweek
Gratis kalender

Circus arrangement

Een 3 gangen menu of lunchbuffet bij het Pannenkoeken Paradijs in Haarlem, inclusief zitplaats bij het Kerstcircus Haarlem. Je kunt kiezen uit een lunchbuffet of diner inclusief goede zitplaatsen bij het circus.

Er worden ook circus-workshops gegeven in combinatie met het circus. Leuk voor een kinderpartijtje 
lekker spelen!

Jump bij JumpSkillz

Bij JumpSkillz kun je jouw vette tricks en jump skillz oefenen en laten zien. Maar dat is niet het enige! Ook kun je bij JumpSkillz gebruik maken van extra’s zoals extra grote trampolines, Dodgeball-arena’s, Dunkzones, Foampits, Big airbags, High jumps, meerdere tumblinglanes, een volleyball court en een basketball court.
 
Elke dag 2 uur jumpen voor € 10,-

Kerf de Labjesrat (6+)

In het Verhalenhuis Haarlem is er een leuke voorstelling van een bijzondere rat, Als hij jokt, verschijnt er een klein sneetje, een kerfje in zijn staart. Op een dag gooit Kerf per ongeluk het levenswerk van zijn papa’s omver, helemaal kapot…  Hoe kan hij dat nou oplossen?
Het Verhalenhuis heeft nog meer leuke voorstellingen!

Nu 10% korting

Jonger Oranje Talentdagen

Jonger Oranje geeft iedereen (jongen/meisje) in de leeftijd 5-18 jaar de kans om hun droom te verwezenlijken: profvoetballer worden.

Donderdag 27 December, in de kerstvakantie, is er een Jonger Oranje Talentendag met scouts van AZ Alkmaar in Sporthallen zuid te Amsterdam

Geef je snel op

Leuke voorstelling in Theater Elswout

Langzaam komen we in de kerstsfeer. En kun je de prachtigste verhalen komen halen bij Theater Elswout. Kom ook eens genieten en meedoen met; 'Een Ijsbeer in de Tropen', 'Monkie' - het knuffel aapje dat kwijt raakt of 'De mooiste vis van de zee'.  Voor de allerkleinsten zijn er natuurlijk 'Knuffelverhalen'.

Volle agenda

Kerstvakantie: met de hele familie naar de schuur

De Toneelschuur & Filmschuur zit vol met leuke films en voorstellingen, die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. 

 • GRATIS: Springende spruiten disco
   
 • Film 3+: Buurman & Buurman
 • Film 2+: Rita & Krokodil
 • Theater 5+: Geeft niks
 • Theater 6+: Eendje
 • Theater 3+: Pak 'm
 • Theater 6+: Bruno wordt een superheld
Reserveer snel je kaartjes!

35% korting op fabulous mama magazine

Terwijl de kids zich vermaken op het uitje, kan jij je even terugtrekken met een kop koffie en een magazine. Fabulous mama staat elke maand boordevol mode-, beauty-, en lifestylereportages.

Profiteer nu van maar liefst 35% korting en ontvang fabulous mama 3x voor slechts €12,50. Dit abonnement loopt automatisch af, dus je zit nergens aan vast!

Geniet van uren leesplezier!

Facebook
Twitter
Website
Email
Instagram
Copyright © 2015  Go-Kids All rights reserved.
Wil je een ander ook verblijden met onze tips? Mail tips door!
 Wil je ook de tips uit andere Go-Kids regio’s ontvangen? Meld je aan!
 Niet meer tevreden? Je kunt je hier afmelden. Wijzig hier je gegevens.
  
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

 *|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*


 

Log In