Kerstvakantie bij JumpSkillz in Hoofddorp!

Hebben jouw kinderen vandaag energie over? Neem ze mee naar JumpSkillz Hoofddorp en dat is snel over: daar kunnen ze zich enorm uitleven op de vele trampolines: lekker jumpen en gek doen.

Info & Tickets ►

Lees verder na deze tips

Lekker springen! In de kerstvakantie zijn de trampolines bij JumpSkillz veel langer open.

Wie er thuis eentje heeft staan, weet het: kinderen (én volwassenen) kunnen zich uren vermaken op trampolines. Maar in de grotere indoor trampolineparken kom je pas écht toe aan het betere springwerk, en heb je de kans om coole tricks uit te proberen. Wist je dat één van de grootste overdekte trampolineparken in de EU, JumpSkillz in Hoofddorp ligt?

Leg een springparcours af langs tientallen verschillende trampolines, slinger van de trapeze, spring van de BigAirBag, speel een potje dodgeball, of jump op de high performance trampolines: adrenaline kicks gegarandeerd!

Élke dag vrij jumpen

Kom tijdens de schoolvakantie jumpen tijdens de verruimde openingstijden: het trampolinepark is tijdens de Kerstvakantie elke dag open. Van 10 – 12 uur kunnen kinderen (vanaf 5 jaar) zich uitleven op de trampolines. De Early Birds kunnen dan springen met korting!

Tijdens de kerstvakantie is er een leuke actie. Van 10:00 tot 12:00 uur kun je jumpen en trampoline springen voor maar € 11,-!

Wat je verder moet weten:

  • Leeftijd vanaf 5 jaar, minimale lengte 1.10

Info & Tickets ►

Log In