Leuk idee! Sportieve, actieve en stoere kinderfeestjes

Je kunt deze blog ook in nieuwsbrief-layout bekijken!

Ben je bijna jarig of jarig geweest in deze rare corona tijd, dan wil je natuurlijk wel weer je kinderfeestje organiseren, maar kan dat en welk partijtje kun je dan vieren? Welke corona-maatregelen moet je hanteren en welke kinderpartijtje is coronaproof?

Kan kinderfeestje na versoepeling corona-maatregelen weer buiten?

Op Go-Kids staan heel veel kinderfeestjes in onze overzichten, ook de stoere feestjes die gegeven worden staan in ons kinderfeestjesoverzicht. Ben je op zoek naar super coole avontuurlijke kinderfeestjes, dan hebben wij daar een mooi overzicht van op Go-Kids. Hier kan je mee voor de dag komen bij je vriendinnen en vrienden. Deze organisaties zijn er helemaal op ingericht om er een superfeest van te maken. Wat het ook is, het is altijd leuk!

Wij proberen te achterhalen welke aanbieders allemaal gave coole feestjes geven; en als we het weten, dan vermelden wij dit op onze website. Staat het er niet duidelijk bij, neem dan eventjes contact op met de organisatie zelf. Kun je meteen je feestje boeken, wel zo handig! Lees hier verder...

Wow wat een stoere, actieve en avontuurlijke feestjes

Leren rijden op een Oxboard, Segways of Hoverboards
In een grote sporthal zet Renttourbuy de Segways, Hoverboards, Ninebots en E-skates, ramps en slaloms klaar. Eén voor één leer je alle apparaten kennen en te gebruiken. Ervaren en professionele instructeurs begeleiden je net zo lang, totdat je op alle apparaten vliegensvlug kunt rijden.
Hoe gaaf is dit! ►

Surfana Surfparty
Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar het strand voor een Surfparty bij Surfana Dit kinderfeestje is een introductie tot het surfen, het gaat vooral om heel veel plezier in zee! Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar het strand?
Echt waterfeest! ►

Stoere duikfeestjes, zeemeerminfeestjes in Zwembad de Waterkanten
Zwembad Waterkanten in Lisse heeft hele leuke actieve kinderfeestjes. Zoals een avontuurlijk klimfeestje; ontdek de wondere wereld onder water met een duikfeestjelasergame; Zeemeermin zwemfeestje of een Discofeestje bij Sportcentrum De Waterkanten.
Gewoon te leuk! ►

 
Surfen, boarden op de stoep of in water, leuk als partijtje!
Geniet van de relaxte surfy sfeer van First Wave Surfschool! 
Zij geven gave kinderfeestjes surfen, longboarden, bodyboarden of een feestje op de Mega Sup! Lekker in het water vol avontuur en spanning! 
Gaaf joh! ►

 
 
Jumpen bij Street Jump Haarlem
Vier je feestje bij Street Jump! Het grootste trampolinepark van Haarlem. Een dag om nooit meer te vergeten. Naast het trampoline springen ontvangt de jarige job een cadeau!
 
 
ActionPlanet
Wil jij op avontuur tijdens je partijtje? Dat kan bij Action Planet! ActionPlanet biedt vele mogelijkheden voor kinderfeestjes! Kom Quad rijden, boogschieten of ga tekeer over de gave stormbaan.
Onvergetelijk! ►
 
 
Lasergamen
Bij Blast-Zone kunnen spelers vanaf 7 jaar de echte lasergame sensatie beleven. Indoor en outdoor lasergamen! Speel het 'Knock-out spel', 'Team tegen Team' of 'Verover de vlag'. Fun gegarandeerd!
Heel veel FUN ! ►

 
 
Cosmic Bowling bij Claus bowlingcenter
Claus Bowling in Hoofddorp biedt leuke activiteiten om een kinderfeest compleet te maken! Zo kun je niet alleen bowlen, maar ook cosmic bowlen. Met een speciale verrassing!
Let's Go ►

 
Paintball Hillegom
Bij Paintball Hillegom kun je niet alleen Paintballen, maar ook Karten, Lasergamen en - wat nu nieuw is - ook Splash ballen. Kun je niet kiezen, dan kun je natuurlijk ook combineren! Aanrader! ►
 
 
Sportieve feestjes van Scopo Atletico
Voor apenkooien, Levend Stratego, voetbalfeestjes en zo veel meer sportieve feestjes moet je bij Scopo Atletico zijn! De feestjes zitten vol avontuur en beweging! De kinderen komen gegarandeerd moe thuis!
Lekker bewegen! ►
 
 
Spetterend feest bij Groenendaal!
Vier je verjaardag bij SportPlaza Groenendaal en beleef een spetterend feest met zo vaak mogelijk van de glijbaan af roetsjen, lekker eten en een slush om tussendoor even af te koelen.
Heerlijk koel! ►
 
 
Stoere feestjes bij PBSports 
Stoere jongens en meisjes vinden het nu eenmaal vaak geweldig om met een geweer in hun handen rond te rennen. Bij PBSports kan het allemaal! Dus kom met je vrienden Lasergamen of Paintballen.
Aanvallen! ►
 

Zwemfeestjes in zwembad De Heerenduinen
Ben je binnenkort jarig en wil je een spetterend feestje geven en lekker eten in het Sportcafé, dan is zwembad De Heerenduinen dé plek om dit te doen. Met je vrienden en vriendinnen vier je jouw feestje waar je o.a. kan ronddraaien in de stroomversnelling, bubbelen op de bruisbanken en naar beneden suizen van de interactieve glijbaan.
 
 
Coolste feestje in de sneeuw bij SnowWorld Amsterdam
Vier met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag in de echte sneeuw bij SnowWorld Amsterdam in Spaarnwoude! Ga je alleen skiën of snowboarden, neem je eerst een heerlijke slagroomtaart of sluit je af met een hapje eten en drinken? Wil je allebei, dat kan natuurlijk ook.
Sneeuwballen gevecht hoort er natuurlijk ook bij!
En glijden maar.... ►
 
 
JumpSkillz Hoofddorp
Voor kinderfeestjes + sportclinics hebben zij een aparte, te gek ingerichte ruimte beschikbaar met uitzicht over het hele JumpSkillz indoor trampoline-sportpark. De kids kunnen een of twee uur jumpen of racen in de F1 playseats. Ze hebben ook een gave VR Experience! Hoe leuk is het om met je vrienden Virtual reality te ervaren!
Echt cool! ►
 
 
Avontuurlijke kinderfeestjes bij Indoor Speelpark Avonura Aalsmeer
Vier samen met je vriendjes en vriendinnetjes jouw kinderfeestje in het grootste indoor speelparadijs Avontura in Aalsmeer. Ga samen met Okke & Pi op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Daarnaast staat er een gereserveerde tafel voor je klaar en kun je samen met je vriendjes genieten van puur speelplezier.
Geheel verzorgd kinderfeestje! ►
 
 
Show je coolste tricks tijdens je verjaardagsfeestje bij Krazy Kangaroo Aalsmeer
Lekker je energie kwijt raken? Ga trampoline springen bij Krazy Kangaroo Aalsmeer. Zo kan je kind veel van zijn of haar energie kwijt. Onderzoek laat zien dat kinderen die veel sporten en bewegen rustiger zijn en zich beter kunnen concentreren op momenten dat dit wenselijk is. Dit geldt ook voor ‘niet-drukke’ kinderen. Heerlijk spelen en springen, dat kan perfect bij Krazy Kangaroo in Aalsmeer!.
Complete experience! ►
 
 
Kinderfeestje bij GlowGolf Aalsmeer
Op zoek naar een origineel en leuk verjaardagsfeest? Kom dan GlowGolf spelen bij GlowGolf Aalsmeer! Jullie starten met speluitleg en dan worden de groepen ingedeeld. Per baan heeft iedereen een eigen kleur golfbal. Daarna de baan op en het golfen kan beginnen..
Glowgolf Party! ►

Log In