Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar het strand voor een Surfparty?

Dit kinderfeestje is een introductie tot het surfen, het gaat vooral om heel veel plezier in de zee! Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar het strand?

  • Duur: 1,5-2 uur (afhankelijk van de weersomstandigheden en energie van de kids)
  • Minimaal 6 kids 
  • Leeftijd: 7-12 jaar
  • Benodigde zwemdiploma’s: A & B
  • een cadeautje voor de jarige job
  • Lekkere limonade na afloop

Wat ga je doen tijdens het surf kinderfeestje? 

Je wordt samen met je vriendjes en vriendinnetjes ontvangen op de surfschool. Hier maken jullie kennis met jullie surf instructeur en mag je zo'n strakke wetsuit aantrekken zodat je geen last hebt van het koude water.

De surfles begint met een kort verhaaltje over het ontstaan van golven en de eerste stappen van het surfen. Na het verhaaltje is het tijd om een vol uur lekker te gaan surfen. 

Aan het einde van de les gaan jullie je weer omkleden in de kleedkamers en kunnen jullie lekker warm douchen. Het surf kinderfeestje wordt in stijl afgesloten met limonade en een klein tof cadeautje voor de jarige job.

Wil je na het kinderfeestje nog wat eten of drinken? Dit kan bij strand paviljoen Rapa Nui waar Surfana Zantvoort op het terrein zit. Je kunt daar in principe gewoon aanschuiven voor de heerlijke lunch of diner, maar ben je met meer dan 20 personen, geef het dan even door.

Als je je eigen consumpties als drankjes, chips of taart wilt meenemen? Dan is dit geen probleem, dit kan voor de surfschool of op het strand.