Nerf- party! - Blast-Zone in Haarlem

Reinaldapad 10, 2033 SX Haarlem

NERF VERJAARDAGSFEEST VIER JE BIJ BLAST-ZONE! 

Het start met de gratis uitnodiging die jullie bij iedere reservering per e-mail krijgen opgestuurd. Je kunt de uitnodiging daarna printen, invullen, opsturen of uitdelen.

Het speelveld is helemaal beschikbaar voor jullie eigen groep! Persoonlijke aandacht en beleving zijn belangrijk voor Blastzone. Daarom worden jullie van start tot eind begeleid door een ervaren Captain. Als het even tegen zit wees niet getreurd de Captain zal dapper met jouw team meestrijden. Papa en/of mama jullie mogen ook (gratis) meedoen.

 


 

HOE ZIET EEN NERF PARTY ERUIT? 

Ontvangst
Op de dag zelf beginnen jullie met limonade, water en wat te snoepen. Voor de ontvangst hebben we ongeveer 20-30 minuten gepland. Zodat er ook tijd is voor het uitpakken van de cadeaus.

Jullie feestje wordt begeleid door een Blast-Zone Captain, hij of zij geeft jullie uitleg en instructies, helpt jullie met het materiaal en activiteit. Vaak wordt de Captain bijgestaan door een Blast-Zone Crew Member. Je herkent de Captain aan zijn zwarte shirt, de Crew Members hebben geel aan.

Wij hebben alvast een tafel voor jullie gereserveerd want na de actie is het tijd om te gaan eten in het restaurant. Je mag kiezen uit pannenkoek of patat met snack, er is ranja en je krijgt een ijsje toe.

Bunkerball:

Sommige noemen het trefbal andere weer dodgeball, bij Blast-Zone speel je Bunker Ball.

Bunker Ball is trefbal op een spannend speelveld. Wat het spel extra dynamisch maakt is dat je kan schuilen kan achter de verschillende dekkingen. Bunker Ball is toegankelijk iedereen kan meedoen van jong tot oud! De regels zijn simpel en daarom is het plezier nog groter.

Zorg dat je niet geraakt wordt of vang de een bal, dan is degene die de bal gooide af. Afweren mag met de bal die je in je handen hebt. En schakel jij alle spelers van het andere team uit, dan heb je gewonnen.

Nerf-battle:

Op zoek naar een spannende, intense en sportieve verjaardagspartijtje? Boek dan een Nerf Battle, ook zeer geschikt als groepsactiviteit! 

Nerf blasters:

Blast-zone heeft veel verschillende Nerf blasters die jullie allemaal uit mogen proberen. Om het speelplezier zo hoog mogelijk te houden, hebben ze zelf een selectie gemaakt van de leukste blasters uit de Nerf Mega, Elite en Rival series.

Veiligheid:

De kids schieten met foam pijltjes en balletjes, die doen geen pijn als ze je raken. Wel krijgen jullie, om de ogen te beschermen, een veiligheidsbril te leen. Een Nerf-battle is altijd onder professionele begeleiding.

Arena:

Het liefste spelen we buiten waar we een spannende en stoere Arena hebben gebouwd. Ook al is het wat kouder dan is buiten spelen nog fijn. Maar mochten de weervoorspellingen nu erg slecht zijn kunnen ervoor kiezen om binnen in de feestzaal een Battle Arena op te bouwen.

Welke spellen spelen we?

Jullie kunnen verschillende speltypes zoals Capture the Flag, Team vs Team en Last Man Standing. Je kent ze vast wel uit de games die je speelt.

BLAST-ZONE OP JOUW SCHOOL, SPORTDAG, BSO OF EVENEMENT? 

Blast-Zone verzorgt complete (Nerf) activiteiten op locatie dit is inclusief op- en afbouw van speelveld, benodigde materialen, speluitleg en begeleiding. Onze Blast-Zone Captains zullen samen met de groep strijden voor een onvergetelijke tijd.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en gewenste tijdsduur kunnen we verschillende activiteiten op maat aanbieden. Denk ook eens aan Nerfen als activiteit tijdens verjaardagsfeestjes, familiefeesten, bruiloften, speciale gelegenheden op het werk of festivals. Jullie onbezorgt feesten, dan vermaken wij de kinderen wel.