Nerf- party! - Blast-Zone in Haarlem

Reinaldapad 10, 2033 SX Haarlem

NERF VERJAARDAGSFEEST VIER JE BIJ BLAST-ZONE! 

 


HOE ZIET EEN NERF PARTY ERUIT? 

Het speelveld is privé voor jullie groep gereserveerd . Je speelt dus altijd samen met enkel je eigen groep. Je krijgt een Nerf Battle van 1 uur. Dit is dan inclusief de door een Blast-Zone medewerker gegeven instructie voor het spel dat je gaat spelen. De Battle zal altijd begeleid worden door een ervaren personeelslid van Blast-Zone van 21 jaar of ouder.

Er wordt een tafel gereserveerd in het gezellige Pannenkoeken restaurant waar, na de Battle en een daverend applaus voor The Winning Team, gratis limonade klaar staat en dan een lekkere maaltijd voor jullie wordt neergezet. Je kunt kiezen uit een heerlijke pannenkoek of frites met een snack naar keuze en als toetje een ijsje.

Je vriendjes uitnodigen kan met onze toffe flyer/kaart die wij speciaal voor dit feestje voor jullie hebben ontworpen. Je kunt de uitnodiging hier gratis downloaden.

 

Bunkerball:

Sommige noemen het trefbal andere weer dodgeball, bij Blast-Zone speel je Bunker Ball.

Bunker Ball is trefbal op een spannend speelveld. Wat het spel extra dynamisch maakt is dat je kan schuilen kan achter de verschillende dekkingen. Bunker Ball is toegankelijk iedereen kan meedoen van jong tot oud! De regels zijn simpel en daarom is het plezier nog groter.

Zorg dat je niet geraakt wordt of vang de een bal, dan is degene die de bal gooide af. Afweren mag met de bal die je in je handen hebt. En schakel jij alle spelers van het andere team uit, dan heb je gewonnen.

Nerf-battle:

Op zoek naar een spannende, intense en sportieve verjaardagspartijtje? Boek dan een Nerf Battle, ook zeer geschikt als groepsactiviteit! 

Nerf blasters:

Blast-zone heeft veel verschillende Nerf blasters die jullie allemaal uit mogen proberen. Om het speelplezier zo hoog mogelijk te houden, hebben ze zelf een selectie gemaakt van de leukste blasters uit de Nerf Mega, Elite en Rival series.

Veiligheid:

De kids schieten met foam pijltjes en balletjes, die doen geen pijn als ze je raken. Wel krijgen jullie, om de ogen te beschermen, een veiligheidsbril of gezichtsmasker te leen. Een Nerf-battle is altijd onder professionele begeleiding.

Speelveld:

Met pallets, olievaten, autobanden en andere toffe gerecyclede materialen hebben ze een outdoor speelveld opgebouwd. Een speeltuin voor echte boys en stoere chicks! Al is het weer wat slechter, toch lekker naar buiten. Hou dus wel een beetje rekening met jouw kledingkeuze. Kleed je liefst in sportkleding. Kleed je bij erg warm weer luchtig en als het fris is een trui of sportjack. Mocht de weersvoorspelling echt té dramatisch zijn dan kan Blast-Zone binnen in de grote feestzaal van het Pannenkoekenhuis een tijdelijk speelveld opzetten. Of zo nodig boek je je feestje gratis om naar een andere, door jouw gekozen datum.

 

Welke spellen spelen we?

Jullie kunnen verschillende speltypes zoals Capture the Flag, Team vs Team en Last Man Standing. Je kent ze vast wel uit de games die je speelt.

BLAST-ZONE OP JOUW SCHOOL, SPORTDAG, BSO OF EVENEMENT? 

Blast-Zone verzorgt complete (Nerf) activiteiten op locatie dit is inclusief op- en afbouw van speelveld, benodigde materialen, speluitleg en begeleiding. Onze Blast-Zone Captains zullen samen met de groep strijden voor een onvergetelijke tijd.

Afhankelijk van het aantal deelnemers en gewenste tijdsduur kunnen we verschillende activiteiten op maat aanbieden. Denk ook eens aan Nerfen als activiteit tijdens verjaardagsfeestjes, familiefeesten, bruiloften, speciale gelegenheden op het werk of festivals. Jullie onbezorgt feesten, dan vermaken wij de kinderen wel.

Kinderfeestje in het kort

  • Speelveld privé voor jullie groep
  • Min. 8 spelers (€ 190,-)
  • Max. 14 spelers (+€ 15,- p.p. vanaf 8 spelers)
  • Blast-Zone Captain
  • Pannenkoeken of patat + snack
  • Limonade en een ijsje
  • Adviesleeftijd vanaf 8 jaar
  • Gratis uitnodiging om te printen
  • Iedere zondag te boeken