Maak kennis met de CRAZY KART XL van Paintball Hillegom!! Een Elektrische kinderkart, ideaal om mee te scheuren en te driften!! Race met je vriendjes en vriendinnetjes over onze vernieuwde en snelle kartbaan en win de race. Deze Crazy Karts XL zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar en daarom veilig in gebruik.

Paintballen, lasergamen, Crazy karten; het kan allemaal bij Paintball City Hillegom!

Paintball Hillegom heeft het grootste indoor paintball veld van de Benelux met 4500 m2 aan speelveld. Het speelveld is een compleet overdekt dorp met daarin alles wat je maar kan bedenken! Wat dacht je van een kasteel, kerk, een Chinees restaurant of zelfs een kerkhof? 

Paintballen vanaf 8 jaar

Paintballen kan je vanaf 8 jaar. Je krijgt een overall aan en een masker op. Om eventuele blauwe plekken te voorkomen, gebruik je een speciaal voor kinderen vervaardigd paintball geweer, dat voorzien is van een lagere druk. Hierdoor worden de paintballs met minder snelheid geschoten. En, uiteraard, blijft het net zo spannend en gaaf!

Lasergamen in Hillegom

Je kunt hier niet alleen paintballen, maar ook lasergamen! Ga op pad in het verrassende doolhof met al je vriendjes en vriendinnetjes.

Elektrische kindercart: Crazy Cart

Een ander leuk idee: Crazy Cart! Crazy Cart is een elektrische kinderkart, ideaal om mee te scheuren en te driften. Wat is driften? Driften is met een auto dwars door de bocht scheuren, maar wel gecontroleerd. Je hebt het Max Verstappen vast wel zien doen op het circuit. Crazy karten kan je doen vanaf 8 jaar.

Avontuurlijk verjaardagsfeestje

Je partijtje bij Paintball Hillegom vieren is supercool! In het paintball dorp kom je al snel voor verschillende avonturen te staan. Dat wordt dus een hele uitdaging, waar iedereen nog lang over na zal praten. En het fijne is, je kan elke dag van de week je feestje vieren.


Stoer kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar!

Wij zijn de eerste met een indoor Crazy Kartbaan. Kinderen vanaf vanaf 8 jaar (110 cm) mogen al van deze karts gebruik maken. Ideaal voor een stoer en snel kinderfeestje.

Crazy Karten is ook te combineren met onze andere activiteiten. Zo hebben wij voor u verschillende arrangementen samengesteld voor aantrekkelijke prijzen.

Combineer je feestje en kom Crazy Karten, paintballen, lasergamen en lekker een patatje eten!

Karten kinderfeestje Arrangement M

Zoek je actie op je vrije dag? Probeer dan Crazy Karten bij Paintball Hillegom.

Karten kinderpartijtje Arrangement L

Is Crazy Karten alleen niet genoeg en zoek je nog meer spanning en sensatie? Kom dan gezellig één heat Crazy Karten (10 min.) en daarna één sessie lasergamen (15 min.) in ons spannende lasergame doolhof.

Karten kinderparty Arrangement XL

Wil je maximaal genieten van wat wij te bieden hebben. Kies dan voor Arrangement XL. Dit arrangement omvat één heat Crazy Karten, één sessie lasergamen en 45 minuten paintballen.

  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor