De Luther 23, 5095AC Hooge Mierden

Kleinschalig, in de natuur en altijd een privédouche

 

Luxe kamperen op de boerderij voor een onvergetelijke familievakantie

Het BoerenBed is voor iedereen die houdt van dat knusse sfeertje op de camping, maar ook op zoek is naar een comfortabele boerderijvakantie midden in de natuur. De BoerenBed boerderijen bieden een inspirerende en veilige omgeving voor gezinnen met kinderen, waar ze naar hartenlust kunnen leren en ontdekken over het boerenbuitenleven! De kampeertenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, privé douche, hoge kwaliteit bedden en een compleet ingerichte keuken. Ook is het mogelijk een tent te boeken met een hot tub! Geniet van de schoonheid van het Hollandse platteland en ervaar het leven op de boerderij tijdens jullie familievakantie. Je vindt het BoerenBed in Nederland in het buitenland.

Boerenbed - De Brabantse Hei

Dichtbij de grens met België in het rustige Hooge Mierden ligt de boerderij van Inge en Johnny. Zij wonen hier met hun 3 kinderen en houden ruim 200 koeien. De koeien zijn blij! Ze lopen namelijk een groot deel van het jaar buiten. 

Op het terrein hebben ze verschillende tenthuisjes zoals je hieronder kan zien: 

Er zijn op deze locatie 3 soorten 6-persoons tenthuisje namelijk; met privédouche bij de boer, met privédouche naast de tent en met privédouche in de tent.

Je boeking is inclusief hout voor de houtkachel, welkompakket met kaarsen, lucifers, afwasspullen en basis benodigdheden. 

De tenthuisjes hebben een vrij uitzicht over de aardappel en maisvelden en staan om de dieren- en speelweide heen, zo kun je de kinderen in de gaten houden.

Wat kan je doen op de boerderij?

Er is geen wifi, maar gelukkig is er vertier genoeg op de boerderij. Er is een knuffelschuur met konijnen en cavia's. Verder hebben ze op de boerderij paarden, pony's, kippen, geiten, koeien en een hond.
Er is ook een boerderijwinkeltje waar je streekproducten kan kopen. Ze verkopen daar ook heerlijke bbq pakketten. Gezellig samen van de bbq eten aan de picknick tafel voor je tenthuisje. Sluit de avond af met een kampvuur en duik daarna je comfy bed in.

Dit was een dag vol met Brabantse gezelligheid! En morgen… dan doen we het gewoon weer.

Boek nu een Boerenbed

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor