Ga je gezellig met het hele gezin naar een vakantiepark, dan weet je zeker dat je een topvakantie gaat beleven. Slapen doe je in leuke huisjes, bungalows of chalets en er zijn vaak zoveel faciliteiten dat niemand zich ook maar een minuut hoeft te vervelen. Voor iedereen is er wel wat te doen, er is aan groot en klein gedacht! 

Landal de Lommerbergen

Op dit mooie park in Reuver is veel te beleven voor het hele gezin! Zwemmen in het pas vernieuwde zwembad, spelen in de vernieuwde binnenspeeltuin, lekker buiten spelen, Bollo ontmoeten en nog veel meer! Overnachten doe je in één van de verschillende type bungalows! Er zijn ook speciale 4-persoons kinderbungalows met diverse extra kindervoorzieningen en speelgoed.

Lees hier meer

BoeBaDoe Farm

Altijd al eens willen overnachten in een luxe tent? Bij BoeBaDoe Farm in Beringe kan dit! Je kunt kiezen uit verschillende luxe safaritenten. En dat niet alleen; bij BoeBaDoe Farm vind je niet alleen de mooie tenten, maar ook de liefste dieren. Je kunt er op stap met de boer, knuffelen met de dieren, ponyrijden en nog meer!

Lees hier meer

Landal Domein de Schatberg

Voor te zwemmen of te genieten van de vele buitenactiviteiten ben je hier aan het juiste adres. Er is genoeg te beleven bij de Schatberg! Dit mooie park ligt ook nog eens naast FEC Sevenum met het ABC restaurant, én attractiepark Toverland ligt om de hoek!

Lees hier meer

Camping de Geuldert

In het dorpje Plasmolen, in de kop van Noord-Limburg, vind je Camping De Geuldert, een familiebedrijf dat al sinds 1917 bestaat en daarmee een van de oudste campings - of misschien wel dé oudste camping - van Nederland is. De camping is geschikt voor mensen van alle leeftijden en dus zeker ook voor gezinnen met (jonge) kinderen. Deze gezellige camping is een perfecte uitvalsbasis om de prachtige omgeving wandelend of op de fiets te verkennen! 

 
 

Europarcs Resort Limburg

Dit park grenst aan zowel Duitsland als België en beschikt over een zwembad en een recreatieplas en strandbad, midgetgolf en meer! Ook kun je hier fietsen huren, zodat je samen kunt genieten van de mooie omgeving!

 

SVR Boerencamping Lemkes Hoof

Lemkes Hoof is een kleine, gezellige boerencamping met ongeveer 15 staanplaatsen. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een verwarmd zwembad, een klimtoestel, een grote zandbak en fietsjes en skelters.
 
 
 

Center Parcs Limburgse Peel

De verschillende cottages bij de Limburgse Peel zijn vernieuwd en weer helemaal up to date! Extra genieten dus op dit leuke park. Natuurlijk kun je lekker gaan zwemmen, gamen, bowlen en gezellig uit eten, maar in de omgeving is ook genoeg te doen! Wandelen in de mooie natuur, een dagje Toverland of FEC Sevenum is vanuit hier erg goed te doen!

Lees hier meer

Van der Valk TheaterHotel de Oranjerie

Voor een fijne overnachting (of meer) midden in het centrum kun je terecht bij dit mooie hotel in Roermond en is super geschikt voor een topvakantie met de kinderen!

Lees hier meer

FarmCamps de Verloren Kost

Deze camping is dé plek voor een mooie ervaring met kamperen bij de boer! Ponyrijden, fietsen, genieten van de andere dieren op de boerderij, kampvuur, het is er allemaal!

Lees hier meer

Camping Beringerzand

Deze camping in Panningen beschikt over verschillende super toffe accommodaties, zoals een heuse tipitent en een bamboe lodge tent! Natuurlijk zijn er ook stacaravans en bungalows te huur. Beringerzand is een erg kindvriendelijke camping!

Lees hier meer

Europarcs Resort Brunssummerheide

Dit toffe park ligt, de naam zegt het al, vlakbij het mooie natuurgebied Brunssummerheide. Hier kan heerlijk gewandeld en gefietst worden met het hele gezin. De steden Aken, Luik, Maastricht en Valkenburg liggen in de buurt en zijn zeer geschikt voor een dagje uit. Op het park zelf is natuurlijk ook van álles te beleven!

Lees hier meer

Overnachten in een andere provincie?

Zoek je een leuke lokatie om met je kinderen te overnachten buiten Limburg? Check dan vooral deze[link] pagina, hier vind je per provincie de beste overnachtingsplekken.