In 't Gooi is van alles te beleven voor gezinnen met kinderen tot een jaar of twaalf. Go-Kids houdt zich al sinds 2013 bezig met het in kaart brengen van al die leuke gezinsuitjes, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants, evenementen, clubs en nog veel meer. Dat startte in Zwolle en heeft zich in de loop der jaren verspreid over Nederland.

Go-Kids 't Gooi

In 2018 werd er weer een nieuwe Go-Kids regio gelanceerd: Go-Kids 't Gooi. Het vullen en beheren van de regio heeft daarna een tijdje stilgelegen, totdat deze werd overgenomen door Anneke Ranzato. Anneke is al sinds 2016 betrokken bij de organisatie. Ze startte met Go-Kids Zaanstreek-Waterland, daarna volgden Go-Kids Amsterdam en Go-Kids Westfriesland. In eerste instantie deed Anneke het beheer samen met Nadine, met wie ze ook de regio Amsterdam invult. Daardoor kreeg 't Gooi echter niet genoeg aandacht - dus ging ze op zoek naar een fijne partner voor het beheer van Go-Kids 't Gooi.

Willeke beheert deze regiosite

Die fijne partner vond ze in Willeke van der Host. Zij woont met haar gezin in Hilversum, mooi in het midden van de regio - ze weet dus heel goed de weg en is altijd op zoek naar nieuwe uitjes, feestjes, clubs en nog veel meer voor kinderen in 't Gooi.

Willeke van der Horst - Go-Kids 't Gooi

Willeke is in maart 2021 vol enthousiasme gestart met het beheer van Go-Kids 't Gooi. Ze vult de website verder met nog meer fijne adressen voor jouw gezin, geeft je handige agendatips en schrijft leuke blogs. De leukste dingen deelt ze met je via onze social mediakanalen:

En niet te vergeten via onze handige e-mails met fijne KidsTips in 't Gooi!

Gratis KidsTips!

Tips voor uitjes, activiteiten, feestjes of evenementen in 't Gooi?

Tips over leuke uitjes, activiteiten of evenementen tegen die écht op Go-Kids 't Gooi thuishoren zijn natuurlijk altijd van harte welkom... laat het ons weten via gooi@go-kids.nl en we zetten het op de site. 

Kindvriendelijk aanbod in Hilversum, Bussum, Weesp, Huizen, Naarden, Muiden of Laren?

Ben jij verantwoordelijk voor een kindvriendelijke organisatie in 't Gooi? Omdat je ondernemer bent met een kindvriendelijk restaurant, een speelplek of een sportieve activiteit voor kids... of omdat je een speeltuin runt met andere vrijwilligers... of omdat je leuke cursussen organiseert voor kinderen... of omdat je waanzinnige kinderfeestjes geeft... of omdat je de communicatie doet voor een theater of zwembad... nou ja, je snapt het wel. Als jij de doelgroep van gezinnen wilt bereiken, dan kan Go-Kids je daarbij helpen. Mail ons op gooi@go-kids.nl en we bespreken met plezier onze mogelijkheden.

We wensen je veel plezier met alle uitjes en agendapunten die je vindt op Go-Kids 't Gooi, geniet ervan met je gezin!

Kindvriendelijke groetjes,

Willeke & Anneke

Log In