Welkom bij Go-Kids regio Friesland, wat leuk dat je de website bezoekt! Op de website Go-Kids regio Friesland vind je het meest complete overzicht van leuke kindvriendelijke restaurants, speellocaties voor binnen en buiten, attractieparken en musea. Super handig is natuurlijk de agenda met actuele evenementen.

Mijn naam is Mariska de Jong- Plantinga. Ik ben opgegroeid in het bekende Friese Merengebied en woon nu met mijn gezin in De Lege Geaën, centraal tussen de steden Leeuwarden en Sneek. Veel vakanties brengen we graag door op de Waddeneilanden! 

Het leek me al een lange tijd zo leuk en handig om alle activiteiten voor kinderen op één pagina te hebben daarom begonnen, heel toevallig op de dag dat de Lonely Planet bekend maakte dat Friesland op plek 3 in de top 10 van beste Europese bestemmingen staat, de gesprekken over de oprichting van deze 21e Go-Kids regio. Midden in de zomer in 2018, het jaar dat Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa is, was de website Go-Kids Friesland een feit.

Dus je hoeft niet langer zelf het internet af te zoeken naar leuke activiteiten voor kinderen in Friesland, op Go-Kids Friesland heb je snel en gemakkelijk overzicht van alle kindvriendelijke activiteiten, kinderuitjes en kinderfeestjes in deze omgeving. Veel (speel)plezier!

Via  Facebook en Instagram houd ik je ook graag op de hoogte van de leukste activiteiten in Friesland!

Heb je nog leuke tips of aanvullingen voor Go-Kids Friesland of wil je als bedrijf een vermelding op deze site, mail dan naar: mariska@go-kids.nl

Graag tot ziens op Go-Kids.nl,

Log In