Welkom bij Go-Kids Friesland, wat leuk dat je de website bezoekt! Op de website Go-Kids Friesland vind je het meest complete overzicht van leuke kindvriendelijke restaurants, speellocaties voor binnen en buiten, attractieparken en musea. Sinds 2018 vind je hier alle kindvriendelijke plekjes die je als ouder in Friesland graag zou willen kennen!

Hoe werkt het?

Onder "Uitjes" vind je bestemmingen waar je met de kinderen naar toe kunt voor een uitstapje, gesorteerd in de categoriën; Erop uit, eten & drinken, overnachten en winkelen. In de agenda vind je allerlei kindvriendelijke evenementen, gesorteerd op datum. Natuurlijk vind je op Go-Kids ook heel veel kinderfeestjes! Klik op Kinderfeestjes om te zien welke verschillende soorten kinderfeesten je in Friesland kunt organiseren. Bij opgroeien lees je over plekken die prettig zijn om te kennen als je opgroeiende kinderen hebt. Daarnaast vind je een overzicht met allemaal leuke en bijzondere clubs en verenigingen. 

Verder worden er regelmatig blogs geplaatst over de meest uiteenlopende onderwerpen, hebben we een YouTube-kanaal waar onze kidsreporters vloggen tijdens hun uitstapjes én versturen we voor iedere schoolvakantie een nieuwsbrief met daarin de leukste tips voor tijdens de vakantie.

Door wie? 

Mijn naam is Mariska de Jong- Plantinga. Ik ben opgegroeid in het bekende Friese Merengebied en woon nu met mijn gezin (man, een 'grote' dochter in de basisschoolleeftijd en een zoontje nog een 'kleine' dreumes!) in De Lege Geaën, centraal tussen de steden Leeuwarden en Sneek. Veel vakanties brengen we graag door op de Waddeneilanden! 

Het leek me al een lange tijd zo leuk en handig om alle activiteiten voor kinderen op één pagina te hebben daarom begonnen, heel toevallig op de dag dat de Lonely Planet bekend maakte dat Friesland op plek 3 in de top 10 van beste Europese bestemmingen staat, de gesprekken over de oprichting van deze 21e Go-Kids regio. Midden in de zomer in 2018, het jaar dat Leeuwarden culturele hoofdstad van Europa is, was de website Go-Kids Friesland een feit.

Vanwege de groei van Go-Kids Friesland is vanaf 2019 Ellen de Ruiter enthousiast aan slag gegaan, opzoek naar nog meer leuke uitjes in onze mooie provincie! Zij is voornamelijk actief in de regio Zuidoost Friesland, maar bezoekt ook graag bestemmingen elders in de provincie.

Dus je hoeft niet langer zelf het internet af te zoeken naar leuke activiteiten voor kinderen in Friesland, op Go-Kids Friesland heb je snel en gemakkelijk overzicht van alle kindvriendelijke activiteiten, kinderuitjes en kinderfeestjes in deze omgeving. 

Veel lees én speelplezier!

PS: Via  Facebook en Instagram houd ik je ook graag op de hoogte van de leukste activiteiten in Friesland!
Heb je nog leuke tips of aanvullingen voor Go-Kids Friesland of wil je als bedrijf een vermelding op deze site, mail dan naar: mariska@go-kids.nl

Log In