Go-Kids regio Zwolle

 

Welkom bij Go-Kids regio Zwolle!

Go-Kids regio Zwolle is de allereerste regio van Go-Kids en bestaat als sinds november 2012. De afgelopen jaren is Go-Kids uitgegroeid naar een platform met ruim 25 regio's in Nederland.

Ben je op zoek naar een leuk uitje met de kinderen in Zwolle en omgeving? Of naar een leuk adresje voor een kinderfeestje? Of misschien wel een leuke theatervoorstelling of een museum? Je kan het allemaal hier vinden!

Wij zijn Riëtte, Titia en Patrica en we hebben allemaal een gezin met 2 kids verdeeld over 3 meiden en 3 jongens. We zijn alle drie woonachtig in Zwolle en kennen de stad en de regio goed.  We gaan er graag met onze kids op uit en vinden het leuk om nieuwe uitjes te bezoeken.  Van deze uitjes maken we dan leuke vlogs of schrijven er een blog over. We delen graag onze tips en ideeën met jullie. 

Agenda met activiteiten in regio Zwolle

In de agenda van regio Zwolle vind je kindvriendelijke activiteiten en evenementen in Zwolle, Kampen, Ommen, Hattem, Dalfsen en omgeving, maar je kunt op onze website ook terecht voor een overzicht van kindvriendelijke bestemmingen  in regio Zwolle Tevens zijn er aparte pagina's voor kinderfeestjes  en opvoedvragen en opgroeiadressen in deze omgeving.

Volg Go-Kids regio Zwolle!

Uiteraard kun je Go-Kids Zwolle volgen op social media. We zijn te vinden op Facebook Go-Kids regio Zwolle en Instagram Go-Kids regio Zwolle. Ook houden we je op de hoogte via de blogs en onze digitale nieuwsbrieven en specials die regelmatig verschijnen. Deze wil jij toch ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Zwolle.

Je kunt ons natuurlijk ook mailen! Stuur je bericht naar info@go-kids.nl. Via dit mailadres kun je tips aan ons doorgeven, maar ook als je zelf een kindvriendelijk bedrijf hebt of een leuk evenement of activiteit organiseert voor kinderen dan horen we graag van je!

Veel plezier met Go-Kids regio Zwolle!

Log In