10 super stoere uitjes voor gezinnen met kinderen in de regio Breda

Ben je op zoek naar een stoer uitje voor je gezin? Een uitje waar je niet het halve land voor hoeft door te crossen, maar gewoon een stoer uitje hier in de regio Breda?  Wij hebben er 10 voor je op een rij gezet. Er zijn er buiten deze 10 nog veel meer maar deze vinden mijn eigen stoere Go-Kids op dit moment erg leuk dus vandaar dat ze, in willekeurige volgorde hier terug komen.  Ik heb ze onderverdeeld in stoere familie uitjes binnen en uitjes voor buiten. Zodat jullie er met elk weer op uit kunnen met de kids! Alvast heel veel plezier tijdens jullie regionale dagje uit. 

Oh en heb je stoere foto's van jullie uitje? Deel ze via Insta met @gokidsbreda 

5 Stoere familie uitjes buiten in de regio Breda   

BMX op een pumptrackbaan van recreatiepark Ponderosa

Een pumptrackbaan is een verharde crossbaan met bulten en bochten waarop je vaart maakt met je BMX fiets door een pompende beweging. Het is een gesloten baan, zodat je eindeloos rondjes kunt rijden. Dat maakt het overzichtelijk en maakt een steile leercurve mogelijk.

Gasten van recreatiepark Ponderosa hebben vrije toegang tot deze crossfietsbaan, maar ook gasten van buitenaf zijn welkom op de Pumptrackbaan. Net als bij het zwembad van Ponderosa betaal je dan gewoon een entreeprijs van €4,50 per dag.

lees hier alles over de Pumptrackbaan van Ponderosa

Speelnatuur op Tiengemeten de gaafste natuurspeelplek van de regio 

Ken je de natuurspeeltuin van Natuurmonumenten al? Op Speelnatuur, met meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten kunnen de kids zich eindeloos vermaken. Speelnatuur is de hele zomervakantie geopend. Ook zijn er veel familie activiteiten zoals stoere wandelingen op zoek naar de arend of de bever op Tiengemeten. Super leuk om te combineren met spelen bij Speelnatuur.

BEKIJK ALLES OVER SPEELNATUUR HIER

Waterskiën bij de Mosten

Leer wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van de instructeurs die je op een leuke manier de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Gevorderden kunnen zich uitleven op de obstacles en als je alleen wilt kijken kan dat natuurlijk ook. Kijkers kunnen genieten van de tricks op het water en een drankje aan de gezellige strandbar.

Lees hier alles over het waterskiën bij de Mosten

Klimpark bij de Treehouse bar de Mosten

Vanaf mei is er een gloednieuw klimpark bij de Treehousebar bij de Mosten. Kijk hier voor meer informatie over het klimmen met kinderen bij dit klimpark 

Naast het klimpark is er van alles te beleven bij de Treehousebar. Kennen jullie de gratis speurneuzen wandeling al? Vanuit de gezellige Treehouse bar loopt een super leuke actieve 2 KM lange speurneuzen wandeling voor kinderen rondom de vijver. Deze wandeling die in het teken staat van eekhoorntjes is gratis te lopen. Binnen bij de bar kun je een route kaart halen en kunnen de kinderen een knipkaart vragen. De kinderen gaan tijdens de wandeling namelijk op zoek naar 10 eekhoorntjes! 

MTB tracks bij Oosterhout

In de buurt van Oosterhout vind je hele leuke MTB tracks. Ze zijn goed onderhouden en de "Cadettenkamp route" is heel geschikt om met kinderen te doen! Natuurlijk zijn ze GRATIS te fietsen.

Route Cadettenkamp, met blauwe bewegwijzering, is 7 km lang en is een laagdrempelige familieroute. De route is gemarkeerd met houten paaltjes met in het blauw het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes). Je kunt de route starten bij:  Galgestraat, 4847 TE in Teteringen. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats naast het Pannenkoekenhuis “De Hannebroeck”, Hoevestraat 12, 4903 RR in Oosterhout.

5 Stoere familie uitjes binnen in de regio Breda 

Escape room voor de hele familie bij Escaping Breda

Ga met je gezin de uitdaging aan en speel deze familie escape room van Escaping Breda

Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar. Deze escape room biedt namelijk voldoende uitdaging voor jong en oud!

Meer informatie over deze gave escape room voor families in Breda

  

Karten, lasergamen en bowlen bij Lot66

Lot66 heeft een mooie kartbaan vol met  snelle stukken en technisch bochtenwerk. De kartbaan is geschikt voor jong en oud. Kinderen moeten alleen wel 8 jaar of ouder zijn en minimaal 1,4 meter lang.

Bij Lot66 is een Amerikaanse havenloods het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Er zijn verschillende trappen, wanden en objecten waardoor het een zware klus is om je tegenstanders in het oog te houden. Ga de lasergame strijd aan met je vrienden of familie! 

Tegenwoordig kun je bij Lot66 ook super leuk bowlen! Ze hebben hier 4 super stoere en mooie bowlingbanen.

Kortings deal bij Lot66  => Lot66 bestaat 10 jaar en om dat te vieren mogen jullie lasergamen en bowlen voor maar €10 tot eind september 2019  BEKIJK DE DEAL HIER

Alles over Lot66, lees je hier

  

Adventure golf spelen met de hele familie bij Brasserij Offcourse

Ga op avontuur met je gezin, vrienden, familie of je collega’s op de 18 holes indoor golfbaan.
Jullie maken een reis door het Midden Oosten, vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Meer informatie over de adventure golfbaan van Brasserij Offcourse

 

Trampoline springen in een van de super leuke trampolineparken van Breda

Breda kent tegenwoordig twee super gave trampolineparken. Krazy Kangaroo en Street Jump Breda. In beiden parken kunnen jullie naar hartenlust springen en tricks doen. Ook kun je je ouders uitdagen voor een potje dode bal of een van de andere super leuke spellen. En wist je dat er ook een trampolinepark van Karzy Kangaroo in Roosendaal is? 

Trampolinepark Street Jumpo Breda 

Street Jump Breda heeft 10 verschillende sportieve area’s, zoals het Ninja Warrior Parkour, waarbij alleen de stoerste van het stel de overkant haalt. Je kunt je ook wagen aan Trefbal, The Big Airbag, Klimmuur de fun arena en nog veel meer leuke trampoline uitdagingen.

De trampolines van Street Jump zijn toegankelijk voor kinderen vanaf vanaf 7 jaar. Maar let op er zijn speciale dagen en tijden voor jongere kids!

Meer over Street Jump Breda 

Trampolinepark Krazy Kangaroo Breda en  Krazy Kangaroo Roosendaal 

Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark in Breda, kinderen kunnen hier heerlijk trampoline springen.  Naast de aaneengesloten trampolinevelden zijn er ook gave jump-area's waar je bijvoorbeeld dodge bal kan spelen of een wipe pout spel.

Freerunnen kan in een speciale ruimte met verschillende obstakels. Verder is er een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines en een sport deel waar je kunt basketballen en turnen op de trampolines!

lees meer over Krazy Kangaroo Breda   en    Krazy Kangaroo Roosendaal   

Reptielenhuis de Aarde in Breda

Voor een onvergetelijk en leerzaam uitje met de kinderen ga je naar Reptielenhuis De Aarde. Het reptielenhuis is leuk voor de hele familie. In deze kleine overdekte dierentuin leren jullie van alles over de verschillende reptielen. De enthousiaste medewerkers van De Aarde vertellen er graag over. Kinderen mogen soms dieren aaien, zelf vasthouden of meekijken met het voeren.

Meer informatie over Reptielenhuis de Aarde en de openingstijden