Hoogeind 74, 2320 Hoogstraten

Naast de Treehouse bar bij de Mosten ligt een super mooi klimbos. Een klimbos is een leuk en sportief gezinsuitje in de natuur.  

Klimbos De Mosten

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark de Mosten in Hoogstraten vlakbij Breda terecht!  Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, biedt dit klimbos een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! 

In het ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan.

Welke uitdaging ga jij aan?

Ben jij een ontdekkingsreiziger, een avonturier, een hoogvlieger of een waaghals? Test je klimkunsten op één van de vier spectaculaire klimparcours. Ze variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte. Klim naar 4 of zelfs 9 meter hoogte. Verleg je grenzen en beleef een waanzinnig avontuur bij Klimpark De Mosten in Hoogstraten.

Weet je trouwens dat je hier ook een super klimfeestje kunt vieren ?

Hoe oud moet je zijn om te kunnen klimmen in dit klimpark bij de Mosten?

Vanaf 8 jaar én 1.30m kunnen kinderen genieten van het klimavontuur en krijgen ze toegang tot het volledige klimpark. Let op : Vanaf 1.30m klimmen de kinderen nog wel verplicht met hun ouders of begeleider van minstens 16 jaar oud. (1 begeleider per max. 2 kinderen van 1.30 m) Vanaf 1.40m (min 10jaar) kunnen de kinderen zelfstandig klimmen.

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor