Indoor trampolinepark Krazy Kangaroo Roosendaal  

De Stok 12, 4703 SZ Roosendaal

  Indoor trampolinepark Krazy Kangaroo Roosendaal

  Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark. Kinderen kunnen hier naar hartenlust springen en spelen.

  Trampoline springen en nog veel meer

  Krazy Kangaroo heeft naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines, ninja parcours, een free run area. Ook is er een sports area waar je fantastisch kunt basketballen of turnoefeningen kunt doen.

  Horeca bij trampolinepark Krazy Kangaroo

  Na het trampoline springen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze de lekkerste snacks en heerlijke burgers. De menukaart biedt voor ieder .wat wils en alle gerechten worden vers bereid.

  Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers.

  Openingstijden Krazy Jump (v.a. 8 jaar)

  Maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur.

  Openingstijden Kids Jump ( 5-9 jaar)

  Woensdag van 14:00 uur tot 15:00 uur, zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 11:00 uur.

  Springen voor de allerkleinsten (v.a. 2 jaar)

  Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar is er Kids Jump op iedere woensdag van 13.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00. Voor 11 euro mag je een uur springen samen met een begeleider. Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

   

  Adres

  • Adres: De Stok 12
  • Stad:  Roosendaal
  • Land:  NL
  • Postcode:  4703 SZ