Indoor trampolinepark Krazy Kangaroo Roosendaal

De Stok 12, 4703 SZ Roosendaal

Krazy Kangaroo Roosendaal is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark. Kinderen kunnen hier naar hartenlust springen en spelen. Dit trampolinepark is een perfect indoor kinderuitje!

Indoor trampolinepark Krazy Kangaroo Roosendaal

Trampoline springen en nog veel meer

Krazy Kangaroo heeft naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines, ninja parcours, een free run area. Ook is er een sports area waar je fantastisch kunt basketballen of turnoefeningen kunt doen.

Horeca bij trampolinepark Krazy Kangaroo

Na het trampoline springen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze de lekkerste snacks en heerlijke burgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils en alle gerechten worden vers bereid.

Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers van Krazy Kangaroo Roosendaal.

Trampoline springen voor de allerkleinsten (Springen voor kinderen vanaf 2 jaar)

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar heeft Krazy Kangaroo Kids Jump! Iedere woensdag van 14.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00. Voor 10 euro mag je een uur springen samen met een begeleider. Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.