Indoor trampolinepark Krazy Kangaroo Breda

Terheijdenseweg 500, 4826AB Breda

Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark in Breda, kinderen kunnen hier heerlijk trampoline springen.  Dit trampolinepark is een super leuk kinderuitje in Breda.

Indoor trampolinepark Krazy Kangaroo Breda 

Trampoline springen voor kinderen en meer!

Krazy Kangaroo Breda heeft naast de aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's waar je allerlei tricks kunt oefenen en spellen kunt spelen. Ook kun je hier freerunnen. 

Freerunnen kan in de ruimte met speciale obstakels. Verder is er in dit trampolinepark een dodgeball area, foam pit, bigairbag, een wipe out baan en high performance trampolines en een sport deel waar je kunt basketballen en turnen op de trampolines!  

Horeca bij trampolinepark Krazy Kangaroo Breda

Na het trampoline springen lekker eten kan goed bij Krazy Kangaroo. Ze hebben hier een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze snacks en hamburgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils en alle gerechten worden vers bereid. 

Ook is er gratis Wifi voor alle bezoekers. 

Trampoline springen voor kinderen vanaf 2 jaar  (Kids Jump )

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar heeft Krazy Kangaroo Kids Jump! Iedere woensdag van 14.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00. Voor 10 euro mag je een uur springen samen met een begeleider. Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

Tijdens schoolvakanties is er elke dag kidsjump van 10:00 tot 12:00

Krazy Fit in trampoline park Krazy Kangaroo

Op zoek naar de ultieme workout waarbij je in het trampolinepark intensief traint en daarnaast ook nog eens plezier hebt? Dan ben je bij de KrazyFit bij Krazy Kangaroo aan het juiste adres. 60 minuten lang springen, lachen en sporten.