Indoor trampolinepark Krazy Kangaroo Breda  

Terheijdenseweg 500, 4826AB Breda

  Indoor Trampolinepark Krazy Kangaroo Breda  

  Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark in Breda, kinderen kunnen hier heerlijk trampoline springen. 

  Krazy Kangaroo biedt de complete “experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. 

  Jump-faciliteiten

  Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines en een free run area en een sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen. 

  Horeca

  Na het jumpen lekker eten…. Dat kan, Krazy Kangaroo heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze de lekkerste snacks en heerlijke burgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils en alle gerechten worden vers bereid. 

  Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers door middel van een inlogcode. 

  Openingstijden Krazy Jump (v.a. 8 jaar)

  Maandag t/m vrijdag vanaf 15:00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur. 

  Openingstijden Kids Jump ( 5-9 jaar)

  Woensdag van 14:00 uur tot 15:00 uur, zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 11:00 uur. 

  Springen voor de allerkleinsten (v.a. 2 jaar)

  Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar is er Kids Jump op iedere woensdag van 13.00 – 15.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00. Voor 11 euro mag je een uur springen samen met een begeleider. Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

  Krazy Fit

  Op zoek naar de ultieme workout waarbij je in het trampolinepark intensief traint en daarnaast ook nog eens plezier hebt? Dan ben je bij de KrazyFit bij Krazy Kangaroo aan het juiste adres. 60 minuten lang springen, lachen en vet verbranden.  Adres

  • Adres: Terheijdenseweg 500
  • Stad:  Breda
  • Land: 
  • Postcode:  4826AB