Karten, lasergamen, bowlen en meer bij Lot66

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Karten, Bowlen, Lasergamen en meer stoere familie activiteiten beleef je bij Lot66!

Bij Lot66 in Breda is veel te beleven. Er zijn heel veel leuke indoor spellen te spelen met de familie of met een vriendengroep met kids.

Karten

Altijd al eens echt willen racen? Lot66 heeft een mooie kartbaan vol met  snelle stukken en technisch bochtenwerk. Super leuk! 

De electrokarts van Lot66 zijn qua snelheid aftelbaar en hebben extra functiemogelijkheden met schakelen en een boostknop. Deze karts zijn niet alleen heel snel, maar ook veilig en milieuvriendelijk.  De kartbaan is geschikt voor jong en oud. Kinderen moeten alleen wel 8 jaar of ouder zijn en minimaal 1,4 meter lang.

Weekend karten speciaal voor kinderen en families

Op zaterdag en zondag tussen 10 en 12 uur kunnen kinderen (8 tot en met 14 jaar) nu tijdelijk extra voordelig karten voor €10! Tijdens deze ochtenden is er extra begeleiding, extra zorg, en rijd je met vriendjes of met je ouders. Dit maakt het extra leuk!

Lasergamen

Bij Lot66 is een Amerikaanse havenloods het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Er zijn verschillende trappen, wanden en objecten is het een zware klus om je tegenstanders in het oog te houden. Ga de lasergame strijd aan met je vrienden of familie! Met een lasergun loop je door de arena en probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door andere spelers of objecten te raken met je lasergun. Kies ervoor om als twee teams tegen elkaar te gaan of ieder voor zich. 

Go-Kids reporter Alizée heeft het lasergamen bij Lot66 getest. Bekijk het Go-Kids vlog over haar ervaringen.

Bowlen

Tegenwoordig kun je bij Lot66 ook super leuk bowlen! Ze hebben hier 4 super stoere en mooie bowlingbanen.

Perfect om los met het gezin te boeken of om te combineren met een andere activiteit, een diner of wat lekkere hapjes erbij!

Nog veel meer activiteiten

Naast karten, bowlen en lasergamen kun je bij Lot66 nog veel meer beleven. Zo kun je er wandklimmen en een film kijken in je eigen film zaal. En wist je dat ze hier ook een escape room hebben? 

Kinderfeestje bij Lot66

Lot66 is de perfect locatie voor een stoer kinderfeestje. Kijk hier voor de mogelijkheden