Boschstraat 114, 4811 GK Breda

Escape room voor families met kids 

Ga met je gezin de uitdaging aan en speel deze familie escape room van Escaping Breda

Het is tijd om rijk te worden! Jullie partner Jack heeft de perfecte kans gecreëerd om de AMT Bank te overvallen. In het bank kantoor vinden jullie creditcards van de rijkste klanten! Maar schiet op Jack kan de politie slechts 60 minuten bij jullie weg houden.  

Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar. Deze escape room biedt namelijk voldoende uitdaging voor jong en oud!

Bij deze bankroof hoef je geen zorgen te hebben over een gevangenisstraf, zolang jullie natuurlijk netjes binnen 60 minuten uit deze ontsnappingskamer weten te ontkomen. Baan je zo snel mogelijk een weg door meerdere ruimtes als bankrover en probeer door slim na te denken en het oplossen van allerlei puzzels zoveel mogelijk geld mee te roven. Zullen jullie als miljonairs deze escape room verlaten?

Deze escape game is zeer geschikt voor kinderfeestjes en familie-uitjes met kids vanaf 9 jaar (onder begeleiding van minimaal 1 volwassene).

Escape room voor thuis

Je kan nu ook een escape room voor thuis bestellen. KIJK HIER

Gezellig café met bordspelletjes bij Escaping Breda

In het café van Escaping Breda kunnen jullie zowel voor als na het spelen van de escape room gezellig wat drinken. 

Als jullie nog niet uitgespeeld zijn dan kunnen jullie je nog uren in het café vermaken met de leukste bordspellen! Van klassiekers als Monopoly, Rummicub & Regenwormen tot strategiespellen als Catan, Stratego & Saboteur, er is altijd iets voor jullie bij.

  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor