Donkerstraat 36, 4847EJ Teteringen

Wil jij trampoline springen in een super gaaf, super nieuw trampoline park?

Trampoline springen bij indoor trampolinepark Street Jump Breda!

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area's van Street Jump Breda. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Hoe super gaaf is dat!?

De verschillende trampolines zijn geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau. Kinderen kunnen lekker hun energie kwijt. Voor of na het springen kunnen ze heerlijk wat eten of drinken in de mooie horeca van Street Jump Breda.

10 Jump area’s bij Street Jump Breda

Street Jump Breda heeft 10 verschillende sportieve area’s, zoals het Ninja Warrior Parkour, waarbij alleen de stoerste van het stel de overkant haalt. Je kunt je ook wagen aan Trefbal, The Big Airbag, Klimmuur de fun arena en nog veel meer leuke trampoline uitdagingen. 

De trampolines van Street Jump zijn toegankelijk voor kinderen vanaf  vanaf 7 jaar.  Maar let op er zijn speciale dagen en tijden voor jongere kids! 

Mini Jump bij Street Jump Breda

Mini Jump bij Street Jump Breda is voor de allerkleinste trampoline-springertjes van 2 t/m 6 jaar. Jumpen werkt zeer ontspannend voor de kids en is goed voor de motorische ontwikkeling. De kleintjes kunnen hun energie kwijt op de trampolines en de ouders kunnen gratis mee jumpen of even ontspannen met een lekker kopje koffie of thee.

Bekijk hier de mini jump tijden van trampolinepark Street Jump Breda

Daluren bij Street Jump 

Op maandag, dinsdag, en donderdagmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur is het extra voordelig jumpen tijden de daluren. 

Horeca van Street Jump Breda

Heb je dorst gekregen van al dat springen op de trampolines, dan kun je heerlijk zitten en wat eten in het luxe horecagedeelte. Je kunt je laten verwennen met een kop verse bonen koffie, een drankje, een frietje of een snack. Uiteraard heeft Street Jump ook gezonde snacks zoals vers belegde broodje of sapjes. Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen. Street Jump Breda heeft een gezellig terras aan met zicht op alle trampolines. Dus ook als je niet komt springen, vermaak je je hier prima!

In het hele pand is (gratis) wifi beschikbaar. Er zijn kleedkamers en kluisjes aanwezig waar al je spullen veilig in kan opbergen. Parkeergelegenheid is gratis rond Street Jump Breda.

Jump sokken, om nog beter te kunnen springen!

Tijdens het jumpen is het verplicht om jumpsokken te dragen. Je kunt ze bij de kassa van Street Jump kopen. De jumpsokken van Street Jump hebben super veel grip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen spingen. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer gewoon weer te gebruiken. Dus vergeet ze niet mee te nemen! 

Reserveren bij Street Jump Breda 

Het is niet verplicht om te reserveren, maar het is de enige manier om te garanderen dat er ruimte is. Zeker op drukke dagen... Kom een half uurtje eerder, dan heb je tijd genoeg om je bandje en sokken te ontvangen, je om te kleden en instructies te krijgen.

Reserveren eenvoudig on line bij Street Jump Breda

 

 

 

 

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor