Reptielenhuis De Aarde

Aardenhoek 26a, 4817 NE Breda

Reptielenhuis De Aarde Breda

Voor een onvergetelijk en leerzaam uitje met de kinderen ga je naar Reptielenhuis De Aarde. Het reptielenhuis is leuk voor de hele familie. In deze kleine overdekte dierentuin leren kinderen en (groot)ouders van alles over de verschillende reptielen. De enthousiaste medewerkers van De Aarde vertellen er graag over. Kinderen mogen soms dieren aaien, zelf vasthouden of meekijken met het voeren.

Reptielenhuis De Aarde verzorgt ook leuke kinderfeestjes. Vier je verjaardag tussen echte krokodillen, slangen, schildpadden en nog veel meer spannende reptielen ! Jouw verjaardag wordt een onvergetelijke dag! Kijk hier voor meer informatie over deze leuke feestjes .

Kinderarrangement: Loop mee met de dierenverzorger

Veel kinderen dromen ervan om een keer mee te lopen met de dierverzorger.

Als assistent dierverzorger leer je wat er allemaal bij komt kijken als je in een echte dierentuin werkt! Je hebt de mogelijkheid om 2 tot 2.5 uur met de dierverzorger mee te lopen en te helpen met de dagelijkse werkzaamheden.

Je hoeft natuurlijk geen gevaarlijke klusjes te doen, zoals krokodillentanden poetsen! Durf jij wel een hagedis te voeren of een slang vast te houden? De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen, voeren en inspecteren van de reptielen:

  • voor kinderen vanaf 10 jaar, volwassenen uiteraard ook
  • de werkzaamheden worden uitgevoerd onder persoonlijke begeleiding
  • prijs : € 55 voor ruim 2 uur. de prijs is incl. 1 begeleider en 2 consumpties
  • wilt u 2 kinderen tegelijkertijd mee laten lopen dan wordt dit € 79,95 incl. 2 begeleiders en 4 consumpties

Kijk hier voor meer informatie