Speeltuinen voor kinderen regio Breda

Binnen en buiten speeltuinen voor kinderen in de regio Breda

De leukste speelplekken voor de zomer 

In de zomervakantie willen kinderen natuurlijk spelen. Gelukkig hebben we veel heerlijke speelplekken en speeltuinen waar kids zich goed kunnen vermaken. 

Veel speelplezier deze zomervakantie! 

Speeltuinen waar kinderen binnen én buiten kunnen spelen

Bij speelboerderij de Vossenberg en bij de Belhamel kunnen kinderen heerlijk binnen en buiten spelen. Bij beiden speeltuinen kunnen jullie je een hele dag vermaken. Ook de ouders zitten hier goed want ze hebben een goed terras! Speeltuin de Vossenberg ligt in Gilze en heeft naast een binnenspeeltuin en een buitenspeeltuin ook een timmerzolder. Familie entertainment centrum de Belhamel heeft naast een binnenspeeltuin en buitenspeeltuin ook een vijver waar je zelf met een boortje mag varen. Ook kun je hier bowlen, indoor klimmen en outdoor laser gamen. Genoeg dus voor een super tof dagje uit!    

speeltuin Vossenberg  

Binnen spelen bij Monkey Town Breda

Een uitje naar de binnenspeeltuin Monkey Town Breda is een groot feest! Overal waar je kijkt zie je vrolijke kleuren en toffe speeltoestellen waar kinderen op kunnen klimmen, van af kunnen glijden en op kunnen springen! Er zijn plekken voor verschillende leeftijden, dus iedereen vermaakt zich!  kijk hier voor meer informatie 

binnen spelen in de vakantie

Binnen spelen bij Avontura Breda en Roosendaal

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen. In deze indoor speeltuin beleven kinderen gegarandeerd een hele dag volop speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel dan één van de leuke interactieve games op een enorm tablet.

Lees hier meer over spelen bij Avontura Breda

Lees hier meer over spelen bij Avontura Roosendaal

 

Trampoline springen bij Street Jump Breda

Bij trampolinepark Street Jump Breda zijn kinderen zeer welkom deze zomer. Er gelden verruimde openingstijden in de vakantie en ze hebben een leuke combi deals met lekkers voor als de kinderen uitgesprongen zijn.  Kijk hier voor alle info

Trampoline springen bij Krazy Kangaroo Breda en Roosendaal

Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark, waar kinderen lekker hun energie kwijt kunnen tijdens het trampoline springen.

Krazy Kangaroo heeft naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines, ninja parcours, een free run area. Ook is er een sports area waar je fantastisch kunt basketballen of turnoefeningen kunt doen.

Lees hier meer over trampoline springen bij Krazy Kangaroo Breda

Lees hier meer over springen bij Krazy Kangaroo Roosendaal

trampolinepark Breda

Spelen bij recreatieboerderij Johan en Caroline

De gezellige speelboerderij met leuke speeltuin van Johan en Caroline is de hele zomervakantie open. Ouders zitten op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. De speeltuin van deze kinderboerderij geeft speelplezier voor kinderen van 0 tot ongeveer 10 jaar. Naast het dierenverblijf is een speeltuin met klimrek en zandbak. Ook zijn er fietsjes, grote skelters, voetballen en een overdekt mega-springkussen. Tip: Bij deze recreatieboerderij kun je ook overnachten (kijk hier)

Binnen spelen bij Kabonk Breda

Kabonk is een nieuwe fantastische, kleurrijke speeltuin van ruim 3.300 m2 met zeven waanzinnige verdiepingen vol speelplezier! Er zijn interactieve en super gave speeltoestellen. Kinderen kunnen bij Kabonk spelen, klimmen, klauteren, ontdekken en beleven! Hoe hoger je op de verdiepingen komt, hoe uitdagender de speeltoestellen worden! Kijk hier voor alle informatie 

binnenspeeltuin kabonk breda

Speel in het zand

Bij het Cadettenkamp in Teteringen kunnen kinderen fantastisch in het zand spelen. Het is hier één grote zandbak. Tip: Leuk om te combineren met een ambachtelijk ijsje bij ijsboerderij Snoek (kijk hier ) 

Top 3 gratis openbare speeltuinen regio Breda  

Eerder maakten wij met onze eigen Go-Kids een top drie van gratis openbare speeltuinen. Lees hier onze top 3 leukste gratis speeltuinen van de regio Breda   Welke speeltuin vinden jullie het leukst? Deel je tip op sociale media met de #gokidsbreda

Bekijk hier een overzicht van alle plekken waar kinderen kunnen spelen en ontdekken van de regio Breda 

 

 

Log In