Johan & Caroline recreatieboerderij
Wagenstraat 74, 4845 CX Wagenberg

Recreatieboerderij met leuke speeltuin, terras en boerderijwinkel voor een heerlijk dagje uit met de kids.

Recreatieboerderij Johan & Caroline

De gezellige speelboerderij met leuke speeltuin van Johan en Caroline is alle dagen van de week geopend. Ouders zitten goed op het terras met een heerlijke koffie of bijzonder lekker lokaal Ramses biertje terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

De speeltuin van deze kinderboerderij geeft speelplezier voor kinderen van 0 tot ongeveer 10 jaar. Naast het dierenverblijf is een speeltuin met klimrek en zandbak. Om het speelplezier nog meer compleet te maken zijn er vele fietsjes, grote mammoet skelters, voetballen en een overdekt mega-springkussen. Er is ook een waterpomp aanwezig dus de kids kunnen heerlijk kliederen met zand, modder en water. Tip: neem droge kleding mee, de kids mogen, wel onder begeleiding douchen!

Naast de speeltuin ligt het dierenverblijf met allerlei boerderijdieren. Grote kans dat de kinderen begroet worden door een paar nieuwsgierige kippen, schapen of konijnen. Iedere dag is het weer spannend hoeveel eieren de kippen hebben gelegd.

Boerderijwinkel

Bij deze recreatieboerderij hoort ook een uitgebreide boerderijwinkel met lekkere streekproducten en dagelijks vers aangevoerde groenten en fruit! 

Kamperen op de boerderij

De recreatieboerderij heeft ook verschillende kampeerplekken voor gezinnen en leuke bourgondische pods.

Kinderfeestje op de boerderij 

Kinderen kunnen hier het hele jaar een super leuk kinderfeestje vieren.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor