Tramsingel 48, 4814 AC Breda

Volop speelplezier bij Monkey Town Breda.  In dit indoor speelparadijs kunnen kinderen eindeloos binnen spelen.

Indoor speelpaleis Monkey Town Breda

Een uitje naar de binnenspeeltuin is een groot feest en bij Monkey Town Breda helemaal! Overal waar je kijkt zie je vrolijke kleuren en toffe speeltoestellen waar kinderen op kunnen klimmen, van af kunnen glijden en op kunnen springen!

Voor de allerkleinsten is er een apart speelgebied met speeltoestellen, grote legoblokken en trampolines.

Voor de wat oudere kinderen zijn er klim- en klautertoestellen vol hindernissen met tunnels en gangen. Indoor speeltuin Monkey Town Breda heeft ook glijbanen een ballenbak met ballenkanonnen! Duis extra veel speelplezier voor alle kinderen! 

Een super leuk kinderuitje

Kinderen kunnen bij Moneky Town uren spelen. Klimmen, klauteren, glijden, springen, rennen, verstoppen.... En dat terwijl jij relaxed aan een tafeltje zit met wat lekkers. Iedereen blij! Op de menukaart van deze binnenspeeltuin vind je behalve allerlei drankjes ook warme en koude broodjes, frites, snacks en pannenkoeken.

Bij Monkey Town Breda mag je gratis parkeren en er is gratis WiFi. 

Voor kinderfeestjes worden aparte plekken gereserveerd, met de nodige versiering natuurlijk! Bekijk alle kinderfeestjes

Peuterochtenden bij Monkey Town Breda

Op vaste tijden gelden er speciale peutertarieven bij Monkey Town Breda. Dit is voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Kijk hier voor meer informatie

Monkey Town Breda is iedere dag geopend! 

Maar er kan natuurlijk altijd een uitzondering zijn. Als het 38 graden is bijvoorbeeld. Of op een feestdag. Ons advies: check altijd even de website van Monkey Town Breda voordat je gaat, dan weet je zeker dat je terecht kunt. 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor