Brugdam 17, 4926 CS Lage Zwaluwe

Een dagje uit bij De Belhamel

Bij familie entertainment centrum De Belhamel beleef je een leuk dagje uit met de kinderen. Op een vrije dag kunnen jullie je hier de hele dag vermaken.

Binnen en buiten spelen bij De Belhamel

Kinderen kunnen binnen spelen in het speelparadijs, buiten spelen in een van de speeltuinen en klimmen en klauteren in een van de vele klimtoestellen met glijbanen. Voor kinderen tot 4 jaar is er een aparte speelhoek. Voor ouders zijn er gezellige terrassen binnen en buiten.

In de buitenspeeltuin van de Belhamel kunnen kinderen met water spelen, een skelterparcours fietsen, klimmen in verschillende klimtoestellen, roetsjen met een kabelbaan, graven met een graafmachine en spelen met de waterpomp!

 

Zwemvijver met pirateneiland

De buitenspeeltuin heeft een super leuke zwemvijver waar kinderen zelf of met een ouder met een bootje kunnen varen en het spannende pirateneiland kunnen ontdekken! Er zijn zwemvesten voor kinderen aanwezig. In de zomer kun je zwemmen in deze vijver.

Indoor klimpark De Belhamel

De Belhamel heeft een super mooi en uniek indoor klimpark! Het indoor klimpark heeft 24 spectaculaire klimhindernissen en is 135 meter lang! Dit klimpark is voor kinderen groter dan 1.35 meter en 8 jaar of ouder.

Bowlen bij de Belhamel 

De Belhamel heeft een aantal mooie bowlingbanen voor jullie als familie!  Bowlen kun je leuk combineren met het klimmen en of spelen in de speeltuin.   

Lekker eten bij de Belhamel

Op de familie menukaart staat heel veel lekkers voor kinderen en ouders. Het is niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. We hopen dat je dat respecteert.

Klompengolf met kinderen 

In de grote tuin van De Belhamel ligt een leuk en uitdagend klompengolf parcours. Super leuk om met het gezin of tijdens een kinderfeestje te spelen in combinatie met bijvoorbeeld bowlen, indoor klimmen en spelen ! 

Nieuw outdoor lasergame en paintball arena bij De Belhamel!

De Belhamel heeft een mooie grote tuin. Een apart deel van deze tuin is de afgelopen maanden omgebouwd tot super stoere outdoor lasergame en paintball arena. Natuurlijk zijn outdoor lasergame en paintball ook zeer geschikt voor een stoer kinderfeestje! 

Wij zijn een dagje bij De Belhamel geweest, lees hier alles over ons bezoek.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor