De leukste speeltuinen van de regio Breda

De leukste (gratis) speeltuinen van de regio Breda

Met mijn eigen Go-Kids bezoek ik regelmatig regionale speeltuinen. Hieronder vind je, in willekeurige volgorde onze top 3! Het zijn super leuke plekken, goed onderhouden en voldoende groot. Je kunt in deze speeltuinen ook super goed een kinderfeestje vieren.

Klik op de titels voor meer informatie over deze speeltuinen

Speeltuin Somerweide

In deze mooie grote gemeentelijke speeltuin in Haagse Beemden kunnen kinderen tot ongeveer 14 jaar heerlijk ravotten en zich lekker uitleven en spelen.

Er zijn veel soorten speeltoestellen. Zo vind je er een glijbaan, een kabelbaan, een grote zandbak met waterpomp en nog veel en veel meer speelplezier voor kinderen!  

Speeltuin Hoge Neer

Speeltuin De Hoge Neer is de leukste gratis speeltuin van Etten-Leur. Voor jongere en oudere kids is hier genoeg te beleven en te spelen.

Speeltuin Ploegstraat

Deze grote, gemeentelijke gratis buiten speeltuin in Breda-Zuid aan de Ploegstraat is geschikt voor kleine en grote kinderen. Er staan heel veel leuke speeltoestellen en kids kunnen ook met water spelen. Deze speeltuin is een leuke plek om mensen te ontmoeten en lekker te picknicken aan één van de picknicktafels of op het grasveld.

Alle drie deze speeltuinen hebben ook water pompen om mee te spelen en kliederen op warmere dagen.

NB ik ben nog op zoek naar de leukste speeltuin van Oosterhout. Heb je een tip? mail ons breda@go-kids.nl 

Bekijk hier een handig overzicht van alle leuke uitjes van de regio Breda 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda

Log In